Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.736 Makaleler 1 Çözümler 159 Beğeniler 3.987 Yer Kocaeli 5 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bir ara Nintendo tarafından bildiğim kadarıyla emülatörler kapatılmıştı. Hâlâ aktif olan veya çalışan var mı?
Merhaba arkadaşlar, bir ara Nintendo tarafından bildiğim kadarıyla emülatörler kapatılmıştı. Hâlâ aktif olan veya çalışan var mı?
3 3787 Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.263 Makaleler 5 Çözümler 19 Beğeniler 1.216 5 Ekim 2024 #2 Aktif olarak güncelleme alan Ryujinx emulatoru var.
erdym 57 Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.752 Makaleler 2 Çözümler 44 Beğeniler 4.329 Yer İstanbul 5 Ekim 2024 #3 Yener K dedi: Merhaba arkadaşlar, bir ara Nintendo tarafından bildiğim kadarıyla emülatörler kapatılmıştı. Hâlâ aktif olan veya çalışan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben telefonumda Suyu, bilgisayarımda ise Sudachi kullanıyorum. Normalde suyu tercih etmem ama MediaTek işlemcimde performans kaybı daha azdı. 3787 dedi: Aktif olarak güncelleme alan Ryujinx emulatoru var. Genişletmek için tıkla... Evet fakat Sudachiye göre aşırı verimsiz bir emülatör.
Yener K dedi: Merhaba arkadaşlar, bir ara Nintendo tarafından bildiğim kadarıyla emülatörler kapatılmıştı. Hâlâ aktif olan veya çalışan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben telefonumda Suyu, bilgisayarımda ise Sudachi kullanıyorum. Normalde suyu tercih etmem ama MediaTek işlemcimde performans kaybı daha azdı. 3787 dedi: Aktif olarak güncelleme alan Ryujinx emulatoru var. Genişletmek için tıkla... Evet fakat Sudachiye göre aşırı verimsiz bir emülatör.
Shuichi Tatsuo Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 915 Çözümler 6 Beğeniler 1.095 5 Ekim 2024 #4 Diablo 3 hala daha Yuzu ile çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2024
erdym 57 Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.752 Makaleler 2 Çözümler 44 Beğeniler 4.329 Yer İstanbul 5 Ekim 2024 #5 Shuichi Tatsuo dedi: Diablo 3 hala daha Yuzu ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yuzu ölü bir sistem. Geliştirilse çok daha iyi yerlere gelebilecekti fakat Nintendo fişini çekti. Ondan Sudachi ve Suyu'yu önerdim zaten. Gerçi Suyu direk kopyala yapıştırken Sudachi kendini geliştiren bir sistem.
Shuichi Tatsuo dedi: Diablo 3 hala daha Yuzu ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yuzu ölü bir sistem. Geliştirilse çok daha iyi yerlere gelebilecekti fakat Nintendo fişini çekti. Ondan Sudachi ve Suyu'yu önerdim zaten. Gerçi Suyu direk kopyala yapıştırken Sudachi kendini geliştiren bir sistem.