15 dakika önce okul başlamadan Migros'a gireyim dedim ve dergilerin olduğu yeri gördüm. Zamanım bol diye bakarken bunu gördüm ve merak ettiğim için aldım. Bir başka merak ettiğim şey bunları düzenli olarak alan var mı acaba?
Eskiden çok alırdım bu dergilerden farklı farklı dergilerden alıyordum hep hatta bazıların içerisinden CD bile çıkıyor. Şimdi yeni nesil bu dergileri bilmez. Zamanın en iyisini biz yaşadık.
Eskiden evimizde internet yoktu bilgisayarımda kötüydü haliyle oyun haberlerini sadece level dergisinden takip ediyordum. Bulursam bende bir tane alacağım. Almayalı 5 yılı geçmiştir.
Eskiden evimizde internet yoktu bilgisayarımda kötüydü haliyle oyun haberlerini sadece level dergisinden takip ediyordum. Bulursam bende bir tane alacağım. Almayalı 5 yılı geçmiştir.
Param olduğunda Chip ve Level dergilerini alıyorum. Okumak hoşuma gidiyor. Chip dergisi ücretsiz program, Level dergisi oyun posteri hediye ediyor. İçerikleri oldukça güzel. Keyifli bir şekilde okuyorum.
Param olduğunda chip ve level dergilerini alıyorum. Okumak hoşuma gidiyor. Chip dergisi ücretsiz program, level dergisi oyun posteri hediye ediyor. İçerikleri oldukça güzel. Keyifli bir şekilde okuyorum.