Hâlâ oyun dergisi alan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25702
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 214
  • Etiketler Etiketler
    alan oyun var

25702

Becerikli
15 dakika önce okul başlamadan Migros'a gireyim dedim ve dergilerin olduğu yeri gördüm. Zamanım bol diye bakarken bunu gördüm ve merak ettiğim için aldım. Bir başka merak ettiğim şey bunları düzenli olarak alan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben en son alalı rahat bir 9 yıl olmuştur yanlış hatırlamıyorsam.

Eskiden evimizde internet yoktu bilgisayarımda kötüydü haliyle oyun haberlerini sadece level dergisinden takip ediyordum. Bulursam bende bir tane alacağım. Almayalı 5 yılı geçmiştir.

Eskiden evimizde internet yoktu bilgisayarımda kötüydü haliyle oyun haberlerini sadece level dergisinden takip ediyordum. Bulursam bende bir tane alacağım. Almayalı 5 yılı geçmiştir.

Migros gibi marketler veya kitapçılarda bolca var ve anlam veremediğim şekilde bağımlı yapıyor kendisine.

Magzter'de yıllık Oyun Gezer aboneliğim var. Tabletten okuyorum.

Param olduğunda Chip ve Level dergilerini alıyorum. Okumak hoşuma gidiyor. Chip dergisi ücretsiz program, Level dergisi oyun posteri hediye ediyor. İçerikleri oldukça güzel. Keyifli bir şekilde okuyorum.

Param olduğunda chip ve level dergilerini alıyorum. Okumak hoşuma gidiyor. Chip dergisi ücretsiz program, level dergisi oyun posteri hediye ediyor. İçerikleri oldukça güzel. Keyifli bir şekilde okuyorum.

Anlatımı ve tasarımları çok güzel aynı Enis Cherryson gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…