RTX 5070 sistem topladım açmıyorum bile. Kışın yaptığım kocaman oynanacak oyunlar listemin anca 1-2 oyununu oynayabildim. Satmaya da içim el vermiyor. Odada birbirimizle bakışıyoruz.

Paylaştığınız için teşekkür ederim. Oyuncu laptop falan o şeylerden almaktan vazgeçtim. Eski bir bilgisayarım, o bana yeter bundan sonra.

5070 sistem toplayıp da oynamamak daha garip. Ama oyunlar belli bir süreden sonra can sıkıyor.

İyi Sosyaller.

Paylaştığınız için teşekkür ederim. Oyuncu laptop falan o şeylerden almaktan vazgeçtim. Eski bir bilgisayarım, o bana yeter bundan sonra.

5070 sistem toplayıp da oynamamak daha garip. Ama oyunlar belli bir süreden sonra can sıkıyor.

İyi Sosyaller.

İş güç falan filan derken insanda enerji kalmıyor. Kalkıp sandalyeye oturmak o kadar zor geliyor ki. Çalışan insanlar eminim bana katılacaktır bu konuda.

Bir süre sonra insan sıkılıyor, şahsen bütün hikayeli oyunları bitirdiğim için ve pek oynayacak oyun olmadığı için bazen sadece boş boş ekrana bakıyorum, o bana bakıyor ne yapacağız diye kara kara düşünüyoruz. :D