Bruhistan

Başarılı
Merhaba. Half-Life 1 ile 2 Türkçe oynamak istiyorum fakat "subtitles" kısmında sadece Rusça var. Oyunun dublajı falan da Rusça. 2 oyun da maalesef korsan (para yetmediği için) nasıl Türkçe yama yükleyebilirim? Bir de yamayı nereden indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçine yama bulunan bir Rus crack sitesinde Half-Life 2 oyunlarının alt yazısı var.
Half-Life 1 için YouTube üzerinden bulabilirsin ama yüksek ihtimal ile Steam'de çalışır. Korsana özendirmekten ceza yemek istemiyorum.
Bu sadece bilgi amaçlıdır.

İçine yama bulunan bir Rus crack sitesinde Half-Life 2 oyunlarının alt yazısı var.
Half-Life 1 için YouTube üzerinden bulabilirsin ama yüksek ihtimal ile Steam'de çalışır. Korsana özendirmekten ceza yemek istemiyorum.
Bu sadece bilgi amaçlıdır.
Hangi site? Fitgirl mi? Bu arada hocam 1 için Youtube'da pek bulamadım. Yarısı Steam sürümü için diyor.

Küçük bir örnek ver hocam. Tonlarca Rus sitesi var ne olduğu belirsiz.

1750876408365.webp

Ben buradan Half-Life 2 paketini indirdim. İçinde yaması var. Beğenmez isen dışarıdan ekleyip sonra alt yazı açabilirsin. Benim amacım korsana özendirmek değildir. Lütfen ceza atmayınız.

Yanlışsa düzeltin Half-Life 2'de zaten Türkçe altyazı dil desteği var.
Biliyorum hocam ama benimkiler maalesef Steam sürümü değil ve sadece rusça dil seçeneği var oyunda.

Benim amacım korsana özendirmek değildir. Lütfen ceza atmayınız.
Öyle olsa benim konu onaylanmazdı ki hocam?:D Yeşil sitede üye olduğum vakitler korsan oyunun sorunuyla ilgili bir konu açınca ''Korsana destek vermiyoruz karşim hadi yallah'' diye 2 ay ban atıyorlardı artık nasıl bir zekası varsa onların.:D

Son düzenleme:
Biliyorum hocam ama benimkiler maalesef Steam sürümü değil ve sadece Rusça dil seçeneği var oyunda.

Öyle olsa benim konu onaylanmazdı ki hocam?:D yeşil sitede üye olduğum vakitler korsan oyunun sorunuyla ilgili bir konu açınca "korsana destek vermiyoruz karşim hadi yallah" diye 2 ay ban atıyorlardı artık nasıl bir zekası varsa onların.:D

Hocam malum kaşıklı siteden indirmeyi deneyin en kaliteli crackler orada oluyor. Normal Steam dosyalarıyla aynı dosyaları indirirsiniz.