Half-Life 2, Steam'de ücretsiz oldu. 18 Kasım'a kadar buradan kalıcı olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz:
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Teşekkürler 
Vermiyor sanırım ya Half Life Orange Box satın almaya zorluyor 1 dolarlık. Bunu ücretsiz yaptık devamını oynamak isteyen için 1$ para olmadığından herkes alacak iyi satış stratejisi aslında böyle unutulan eski oyunlar için. Black Mesa'da 3 dolara inmiş. 1 Remake bildiğin al oyna.Sadece Half-Life 2'yi vermiyor sanırım, direkt Half-Life 2'ye dair her şeyi(episode 1,2 vb.) veriyor anladığım kadarıyla. Aile paylaşımından yanlış görüyor da olabilirim.
Son düzenleme:
Half-Life 2, Steam'de ücretsiz oldu. 18 Kasım'a kadar buradan kalıcı olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz:
Almayı düşünüyorum güzel denk geldi cidden. Hem de ek paketleri de eklemişler.
Valla şimdi kontrol etmek için yeniden baktım, hepsinde görsellini koyduğum yeşil yazıdan var.Vermiyor sanırım ya Half Life Orange Box satın almaya zorluyor 1 dolarlık. Bunu ücretsiz yaptık devamını oynamak isteyen için 1$ para olmadığından herkes alacak iyi satış stratejisi aslında böyle unutulan eski oyunlar için. Black Mesa'da 3 dolara inmiş. 1 Remake bildiğin al oyna.
Dosya Ekleri
Talent
Uzman
Evet bütün chapterlari veriyorValla şimdi kontrol etmek için yeniden baktım, hepsinde görsellini koyduğum yeşil yazıdan var.
Harikaymış.
Bölümler birleştirilmiş herhalde, hepsini veriyor olmalı.