Şu oyunun hikayesini kendi kalemimle yeniden yazmak isterdim zamanında. Çok iyi ve etkileyici bir oyundu benim için. Bu fiyata alınıp oynanır kesinlikle.
Eğer ikisini de alma imkanınız varsa ikisini de almanızı öneririm. Remastered sürümde hem LiS 1 hem de Before the Storm var fakat Remastered sürümlerde epey teknik sorun var. Before the Storm'un orijinali indirime girmediği için Before the Storm'u bu Remastered paket üzerinden, LiS 1'i ise orijinal sürüm olarak oynamanız en iyisi olacaktır.
Tabii aslında en iyisi Before the Storm'un da orijinalini oynamak ama o maalesef indirime girmemiş![]()
O zaman sadece konudakini alayım, diğer oyunu da malum yollardan oynarım artık.Eski paket daha nostaljik hissettiriyor benim için. Uyum sorunu yaşarsanız iade edersiniz 10. yılını devirdi.
Öyle en iyisi olur. Before the Storm'un orijinal GOG sürümünde DRM yok, onu kovalamanızı öneririm malum yollardan. Aynısı Life is Strange 1'in orijinal GOG sürümü için de geçerli.O zaman sadece konudakini alayım, diğer oyunu da malum yollardan oynarım artık.
Bu oyun için kesinlikle böyle düşünmemenizi öneririm. Life is Strange Remastered'da bazı teknik sorunlar mevcut. Hatta bir yerde oyunda ilerlemenizi engelleyen bir hata bile var, geçmek için tabiri caizse dolambaçlı bir yolla loophole aramanız gerekiyor.Bir şeyin Remastered veya Remake'i olunca orijinal olanı alasım gelmiyor, mesela Uncharted 1-2-3 yerine The Nathan Drake Collection alasım geliyor. Alsam mı bilemedim...