Eğer ikisini de alma imkanınız varsa ikisini de almanızı öneririm. Remastered sürümde hem LiS 1 hem de Before the Storm var fakat Remastered sürümlerde epey teknik sorun var. Before the Storm'un orijinali indirime girmediği için Before the Storm'u bu Remastered paket üzerinden, LiS 1'i ise orijinal sürüm olarak oynamanız en iyisi olacaktır.

Tabii aslında en iyisi Before the Storm'un da orijinalini oynamak ama o maalesef indirime girmemiş :(
Eski paket daha nostaljik hissettiriyor benim için. Uyum sorunu yaşarsanız iade edersiniz 10. yılını devirdi.
O zaman sadece konudakini alayım, diğer oyunu da malum yollardan oynarım artık.

Bir şeyin Remastered veya Remake'i olunca orijinal olanı alasım gelmiyor, mesela Uncharted 1-2-3 yerine The Nathan Drake Collection alasım geliyor. Alsam mı bilemedim...

Remastered sürümüyle çok fark var mı yoksa direkt bunu mu almalıyım? Fiyatı bayağı iyiymiş.
Düzeltme: Steam ailede DLC'leriyle birlikte varmış almaya gerek kalmadı. Konu için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bir şeyin Remastered veya Remake'i olunca orijinal olanı alasım gelmiyor, mesela Uncharted 1-2-3 yerine The Nathan Drake Collection alasım geliyor. Alsam mı bilemedim...
Bu oyun için kesinlikle böyle düşünmemenizi öneririm. Life is Strange Remastered'da bazı teknik sorunlar mevcut. Hatta bir yerde oyunda ilerlemenizi engelleyen bir hata bile var, geçmek için tabiri caizse dolambaçlı bir yolla loophole aramanız gerekiyor.

Orijinal Life is Strange'i oynamak çok daha iyi bu yüzden. Zaten 2.39 dolar, alın geçin bence.

Tek sıkıntı şu anda Before the Storm'un indirime girmemiş olması. Before the Storm'u da GOG sürümünü malum yollardan edinerek oynayabilirsiniz. Sonrasında Square Enix eğer Before the Storm'un orijinal haline de indirim yaparsa alır geçersiniz.