Cevap basit aslında. 5.79 dolara Half-Life 2'yi satın alıp içindeki dosyalara erişebilirim. Fakat para vermek istemiyorum. O yüzden aşağıdaki görseldeki dosya yapısına ihtiyacım var.
5.92 GB sanırım. MediaFire kabul etmiyor, Google Drive ile atabiliyorum. Başka, daha hızlı olabilecek bir site önerin varsa oraya yükleyeyim. 10 Mbps upload hızım var.
Teşekkür ederim. Ceza alırsan üzülürüm. Moderatörler bu durumun farkındadır herhalde. Ayrıca ben bunu sadece SD karta atıp retro konsolda çalıştıracağım. Yani korsan mevzusu yok burada.
Teşekkür ederim. Ceza alırsan üzülürüm. Moderatörler bu durumun farkındadır herhalde. Ayrıca ben bunu sadece SD karta atıp retro konsolda çalıştıracağım. Yani korsan mevzusu yok burada.
Lütfen bir daha kendi kendinize karar almayın. Bizden cevap gelmeden paylaşım yapmanız biraz üzücü bir durum oldu. Maalesef yoğunluk nedeniyle geç dönüş yapıldı.
Normalde izin verilmeyen bir durum olduğunu öğrendim. Ancak bir seferliğine göz ardı edeceğiz.
Binary dosyalarının hepsini doğruladım. Oyun değiştirilmemiş. Güvenli olarak değerlendirdim. Link kalabilir.