Çözüldü Half-Life 2'nin Steam'deki tüm dosyalarını nereden bulunabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zip kendi kendine sıkıstırıp 5.92'e cekmis.

Zip içeriği.

Paylaşmanın kurallara uygun olup olmadığını öğrenip yazacağım arkadaşlar. Eğer uygunsa kendi sunucumdan bile paylaşabilirim.

Teşekkür ederim. Ceza alırsan üzülürüm. Moderatörler bu durumun farkındadır herhalde. Ayrıca ben bunu sadece SD karta atıp retro konsolda çalıştıracağım. Yani korsan mevzusu yok burada.
Senin için almaya değer.

Senin için almaya değer.
Tarihin en saçma uyarısı olur benim için. Ben indirmeye başladım bu arada. İstersen linki silebilirsin.

Lütfen bir daha kendi kendinize karar almayın. Bizden cevap gelmeden paylaşım yapmanız biraz üzücü bir durum oldu. Maalesef yoğunluk nedeniyle geç dönüş yapıldı.

Normalde izin verilmeyen bir durum olduğunu öğrendim. Ancak bir seferliğine göz ardı edeceğiz.

Binary dosyalarının hepsini doğruladım. Oyun değiştirilmemiş. Güvenli olarak değerlendirdim. Link kalabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…