Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
23
Cevap basit aslında. 5.79 dolara Half-Life 2'yi satın alıp içindeki dosyalara erişebilirim. Fakat para vermek istemiyorum. O yüzden aşağıdaki görseldeki dosya yapısına ihtiyacım var.

Dosya yapısı şu şekilde olmalı:

Screenshot_20250717_180613_YouTube.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen bir daha kendi kendinize karar almayın. Bizden cevap gelmeden paylaşım yapmanız biraz üzücü bir durum oldu. Maalesef yoğunluk nedeniyle geç dönüş yapıldı.

Binary dosyalarının hepsini doğruladım. Oyun değiştirilmemiş. Güvenli olarak değerlendirdim. Link kalabilir.
Kendi kendimize karar almadık. Ben direkt olarak gözüme kestirdiğim ilk moderatörü etiketledim konuya. Sana kısmetmiş. Yani moderatör olarak seni durumdan haberdar ettim link ortada yokken. Öğrenip geleceğini söyledin ve dediğin gibi geldin. Dönüş dediğin gibi geç oldu. Sosyal'de belli bir mesaj ve çözümün üstündeki kullanıcılar bu platformun kötülüğünü isteyeceğini zannetmiyorum. @8898 benim yardıma ihtiyacım olduğunu görünce direkt paylaştı dosyaları. Tekrardan teşekkür ederim. Oyunun değiştirilmemiş olması benim için sürpriz olmadı. Yani kısacası ben Sosyal'de sorunumu çözdüm. Benim için her şey yolunda. Sana da teşekkür ederim ilgilendiğin için.