İddia Half-Life 3 bu sene yayınlanabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Black Plague
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 522
  • Etiketler Etiketler
    half-life
Her sene aynı haber artık Half-Life 3 için umudumu kestim. Büyük ihtimalle yine çıkmayacak ya da ertelenecek. Artık 60-70 yaşımda falan görürüm o oyunu .

İyi, yayınlansın. Çok büyük beklentilere girmeyelim de hayal kırıklığımız da çok olmasın.

Oyun işte, düz oyun.

Abartma bence Valve bu oyunu Half-Life: Alyx'i geliştirirken bir yan proje olarak geliştirmeye devam ediyordur diye düşünüyorum.

Kısacası bence bu adamlar 2020'den beri bu proje üzerinde duruyorlar.
Hocam bu adamlar 3'ü sırf left 4 dead projesi için gül gibi oyunu iptal etmişlerdi.

Hocam bu adamlar 3'ü sırf Left 4 Dead projesi için gül gibi oyunu iptal etmişlerdi.

Hocam Valve her zaman en iyisini yapmayı hedeflemektedir vardır bir bildikleri. Sonuçta adamlar oyun sektörüne damgasını vurmuş. Çat pat diye oyun yapıp yayınlayarak itibarlarını düşürme riskine gireceklerini sanmıyorum.

İnşallah Borealis'i ve birçok yeni silahı göreceğimiz bir oyun ortaya çıkar.

Elinize sağlık.

İnşallah Borealis'i ve birçok yeni silahı göreceğimiz bir oyun ortaya çıkar.

Elinize sağlık.

Hocam bu arada project Borealis'e de yazık olacak bu adamlar 2018'den beri kendi Half-Life 3 oyunları üzerinde çalışıyor. Eğer Half-Life 3 çıkarsa ekibin tüm çalışmaları boşa gidecek.

Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…