Kayra342727

Uzman
Fotoğraflar spoiler içerebilir bilginize.
Half-Life 2'yi ve Episode 1 ile 2'yi az önce bitirdim ancak bu yaratığı ilk kez görüyorum, işin garip kısmı ise Black Mesa sahibi koskoca breenin bu varlıkla ilginç bir şekilde sanki üstüyle konuşuyor gibi konuşmasıydı, g-man HL1 ve 2'de işverenleri hakkında konuşuyordu acaba işverenleri bu varlıklar olabilir mi? Ben mi göremedim bilmiyorum ancak bu varlık hakkında konuşan kişiler görmedim özellikle nadir gözüken bir varlık ekrana hep 1-2 saniye gözüküp gidiyordu, bunun hakkında kaçırdığım bir bilgi veya teori var mıdır? Siz ne düşünüyorsunuz dediğim olabilir mi?

Ekran Alıntısı.webp

23.webp

Ekran Alıntısı4235.webp

Ekran Alıntısı53456.webp

53556.webp

5346.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Half life 2'yi oynamayalı uzun zaman oldu. Galiba bu yaratık combine'ları yöneten bir yaratıktı. Wallace Breen'da combine'ların kölesi diye biliyorum.

Bu arkadaşlara hatırladığım kadarıyla Advisor'lar deniliyor. Ancak Episode 1 ve 2 sırasında bunlarla karşılaşmamanız garip olmuş. Gerçi iki üç defa karşınıza geliyorlardı. Episode 1'in başında Citadel içerisinde, daha çatışmalar başlamadan önce vardı sanki bir tane.

Breen ve Combine anakarası arasındaki bağlantı tahmin edilebileceği gibi bununla sağlanıyordu. Telepati ile konuşuyor mu diye düşünebilirsiniz, çünkü Breen kendisiyle konuşurken bu yaratığın sesini duyamıyorsunuz.

Takım elbiseli abimiz böyle bir yaratığa köle olamayacak kadar güçlü birisi. Adamın kendi cep evreni var 😂