Detaylar
Kim cevapladı?Nasıl açabilirim? Banka kartı kullanıyorum.Uygulamadan djital slip ayarı etkin değilse dekontu göstermez.
Buradan bakabilirsin. Eski işlemleri göstermez, ayarı açtıktan sonra yaptığın alışverişleri görebilirsin.
Dijital slip Dijital Slip.
Alışveriş yaptığın siteden de görebilirsin aslında, benim o ayar açık olmasına rağmen slip göremedim, fiziksel alışverişleri gösteriyor, online olanları göstermiyor. Yarın alışveriş yaptığımda tekrar deneyeceğim.
Alışveriş yaptığın siteden de görebilirsin aslında, benim o ayar açık olmasına rağmen slip göremedim, fiziksel alışverişleri gösteriyor, online olanları göstermiyor. Yarın alışveriş yaptığımda tekrar deneyeceğim.
Son düzenleme:
Şuan ayarı açtım. Geri dönüş yaparım.Buradan bakabilirsin. Eski işlemleri göstermez, ayarı açtıktan sonra yaptığın alışverişleri görebilirsin.
Maalesef işe yaramadı.
@X99, Birkaç saat önce fiziksel alışveriş yaptım ve onun da dekontunu görüntüleyemiyorum. Acaba mesai saatleri dışında yaptığım için mi?
Yarın şubeye gidip sormayı düşünüyorum, ben sadece online alışverişe özgü bir durum olduğunu sanıyordum.
Son düzenleme:
Birkaç saat önce fiziksel alışveriş yaptım ve onun da dekontunu görüntüleyemiyorum. Acaba mesai saatleri dışında yaptığım için mi?
Fizikseli denedim, bende gösteriyor, bankaya danışmak daha mantıklı.
Şuan tekrar baktım, dijital slip menüsüne girdiğimde gösterdi. Online'da durum aynı.Fizikseli denedim, bende gösteriyor, bankaya danışmak daha mantıklı.
@X99, hocam şunu merak ettim, bu durum sadece Halkbank'ta mı var? Yoksa Ziraat gibi diğer bankalar da online alışverişlerin dekontunu göstermiyor?
Hocam şunu merak ettim, bu durum sadece Halkbank'ta mı var? Yoksa ziraat gibi diğer bankalar da online alışverişlerin dekontunu göstermiyor.
Ziraat bank kart combo ile denedim, market alışverişini gösteriyor, Trendyol'u göstermedi.
Teşekkürler, sanırım tüm bankalarda olan bir sorun.Ziraat bank kart combo ile denedim, market alışverişini gösteriyor, Trendyol'u göstermedi.
@EDCrasher, bu arada dijital slip özelliğini söylediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Artık ev kağıt parçaları ile dolmayacak.