Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
Lanet kimliği telefonun her tarafına tuttum, bir türlü okumuyor. NFC özelliği açık. Neresine tutmam lazım, nasıl tutmam lazım? Kafayı yemek üzereyim. Telefonumun kasasında telefon tutucu için mıknatıs var bununla ilgili olabilir mi?

Çözüm
Mıknatısla, kılıfla, hatta Halkbank ile alakası yok. Tamamıyla kimlik ile alakalı.

YapıKredi uygulaması iPhone'da da benim kimliği okumuyor. Sebep? Kimlikteki çipin kendisi. Maalesef bizim kimlikler çok kalitesiz. Çip belli bir süreden sonra fail oluyor, hatta bazılarında fiziksel olarak karttan bile düşüyor.

Yeni kimlik alık çip lotosunu kazanmak dışında yapacak çok bir şey yok. İnternette bunla ilgili bir sürü şikayet var.
Mıknatısla, kılıfla, hatta Halkbank ile alakası yok. Tamamıyla kimlik ile alakalı.

YapıKredi uygulaması iPhone'da da benim kimliği okumuyor. Sebep? Kimlikteki çipin kendisi. Maalesef bizim kimlikler çok kalitesiz. Çip belli bir süreden sonra fail oluyor, hatta bazılarında fiziksel olarak karttan bile düşüyor.

Yeni kimlik alık çip lotosunu kazanmak dışında yapacak çok bir şey yok. İnternette bunla ilgili bir sürü şikayet var.
Az önce otobüs kartımı okuttum. Kılıfla mıknatısla saniyesinde dııt diye çekti. Gerçekten pes yani. Ayrıca teşekkürler hocam.