Yıllardır XTRFY K4 TKL kullanıyorum ama artık eskimeye başladı. Ayrıca ağırlıklı olarak oynadığım CS2 gibi oyunlarda birçok insanın ve pronun 8000Hz, Rapid Trigger özellikli, hall effect manyetik switchli klavyelere geçtiğini gördüm. Movement'ı etkiliyor olsa gerek. Küçük klavye ile daha rahat hissettiğim için %75 (F tuşlarını ve print screen gibi tuşları sık sık kullanıyorum.) klavyelere bakıyorum. Bütçe konusunda herhangi bir kısıtlama yok, kaliteli ve gerçekten fiyatının hakkını veren performanslı bir klavye almak istiyorum. Wraith üzerinde baktığımda WLMouse Ying75 CF ve ATK RS7 gibi klavyeler gözüme çarptı. Yüksek bütçelerde öneriniz nedir? Ying75 CF o fiyata değer mi? Mouse olarak da WLMouse Beast X Pro kullanıyorum ve çok iyi bir mouse, WLMouse kalitesi aklımı çeliyor ama o fiyatlandırma gereksiz pahalı olabilir mi acaba? ATK RS7 tercih edilecekse RS7 düz sürümü yeterli midir, Pro alınmalı mı veya başka önerileriniz olur mu? Ya da bunların hepsi abartı ve Wraith W75 tarzında bir klavye de istediğimi verir mi? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.