Hall effect manyetik Switch'li klavye tercihi

Mchwair

Uzman
  1. MAdlions 60he.
  2. Ajazz AK680 Max he 3000MAH 8K Hz.
  3. Akko monsgeek fun 60 Pro.
  4. Havit Gamenote KB904l RGB TKL magnetic Switch.
  5. Eweadn Battle 68 he hall effect magnetic Switch.

Şu an KB904L kullanıyorum ve açıkcası önermem. Kasası plastik ve tuşları da bence hoş değil. Bir de uygulamasında Hz veya Rapid trigger ile ilgili düzgün bir şeyler belirtmiyorlar. Yani Hz en azından anladığım ayarlanmıyor. Benim gibi bu konulara cahil kişileri de bilgilendirecek içerikler pek yok.

Zaten çok satmadığından fiyatı 2000 ₺ civarına kadar kırdılar. Havit'in genel olarak piyasa takibi ve fiyatlandırması iyi değil. Umarım bu konuda daha iyi yatırımlar yaparlar. Fiyat bu civara düşebiliyorsa bence genel switchli klavye üretmeyi de salmalılar. Giriş seviyesi ürünlerin de artık manyetik switch olması gerektiğini düşünüyorum. Tabii bunu yapmadan önce uygulamala vb. geliştirip, insanların sözde veri paylaştığı arayüzün çalışmasını sağlamalılar. İnsanları geçtim en kötü markanın kendi belirlediği en düşük gecikme, ortalama, spesifik şu oyunlar için uygun gibi profiller yapması gerekiyor.

Görseldeki ayarları ve makroları paylaşta herhangi bir şey yok. Paylaşılan şeyleri de uygulama için denemişler ve öylece kalmış.

Bu tarz detayları anlatan videolarda bence bayağı izlenecektir. İyi bir hitabeti olan ve bu işi inceleme tarafında yapanlar, bence firmalara ulaşıp bu ürünler için detaylı ayar videoları da çekmeliler.

Ajazz büyük ihtimalle 8K Hz sadece kabloluda sunuyordur.

Ek olarak şu ürünler var.

Ben %60 klavyeyi açıkcası önermem. FN kombinasyonu ile fonksiyon tuşlarını falan oyun oynarken kullanmak imkansız. Büyük ihtimalle başka kısayolları etkinleştirip klavye kitlersiniz. En azından ben bu hatayı yaptım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…