Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
Arkadaşlar, kansızlık olduğu için bu ilacı aldım. Eczaneci, bu hapı içtikten sonra süt ürünlerini tüketmememi söyledi, çünkü etkisi bozuluyormuş. Ben şimdi Halley sütlü çikolatalı bisküvi veya sütlü çikolata yesem, bu süt ürünlerine girer mi ve bir etkisi olur mu?

IMG_20240304_215703.webp

Son düzenleme:
Evet, sütlü çikolata bisküviler süt ürünlerine girer.

Basit konularda konuyu onaylar onaylamaz mesaj atıp çözümü alıyorsun. Hani çözüldüğü sürece kimin çözdüğü önemli değil ama tüm çözümlerin böyle olunca komik duruyor. Konuyu onaylar onaylamaz mesaj atmaman gerekiyor normalde.

Bu saatlerde uyuyorsan direkt tüketmeyip yarını beklemek iyi olur. Ama 12'den sonra tüketmen de sorun olmaz.

Basit konular da konuyu onaylar onaylamaz mesaj atıp çözümü alıyorsun. Hani çözüldüğü sürece kimin çözdüğü önemli değil ama tüm çözümlerin böyle olunca komik duruyor. Konuyu onaylar onaylamaz mesaj atmaman gerekiyor normal de.
Hiç bir şey anlamadım dediğinizde, çözüm olarak işaretledikten sonra mesaj yazmam kötü mü yani?

Basit konularda konuyu onaylar onaylamaz mesaj atıp çözümü alıyorsun. Hani çözüldüğü sürece kimin çözdüğü önemli değil ama tüm çözümlerin böyle olunca komik duruyor. Konuyu onaylar onaylamaz mesaj atmaman gerekiyor normalde.

Çözümü ben işaretlemedim. Ayrıca konuya 8 dakika sonra yazmışım.

Son düzenleme:
Çözüldü olarak işaretleyen benim, o değil.