Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Halo Infinite'in Multiplayer kısmı bedava. Eğlencelidir. Oynanış olarak PUBG ile alakası bile yok.
Hala oynanıyor mu o oyun ya? Halo'ya gelince çok farklı ve ben kült olduğu için Halo'yu daha çok seviyorum ama güncelleme gelmeli veya yeni oyun çıkmalı bu oyun tarzı sıktı.
MasterChef sürümünü oynayabilirsin.
- Makaleler
- 4
Bildiğim kadarıyla oynayan var hala. Ek içerikler atıyorlar Multiplayer kısmına ama oyuncu sayısı o kadar da uçuk değil.Hala oynanıyor mu o oyun ya? Halo'ya gelince çok farklı ve ben kült olduğu için Halo'yu daha çok seviyorum ama güncelleme gelmeli veya yeni oyun çıkmalı bu oyun tarzı sıktı.
Xasthur
Yetkin
Teşekkür ederim bazı arkadaşlar düşündürücü bulmuş ama hiç oynamadım bilmiyorum yani sormak istedim.Halo Infinite'in Multiplayer kısmı bedava. Eğlencelidir. Oynanış olarak PUBG ile alakası bile yok.
Halo'nun yorumları okudum da çok iç açıcı değil.Hala oynanıyor mu o oyun ya? Halo'ya gelince çok farklı ve ben kült olduğu için Halo'yu daha çok seviyorum ama güncelleme gelmeli veya yeni oyun çıkmalı bu oyun tarzı sıktı.
- Makaleler
- 4
Eğer hikayesi için Halo'ya başlayacaksanız Halo: MCC'yi almanızı öneririm.Teşekkür ederim bazı arkadaşlar düşündürücü bulmuş ama hiç oynamadım bilmiyorum yani sormak istedim.
Halo'nun yorumları okudum da çok iç açıcı değil.
Teşekkür ederim bazı arkadaşlar düşündürücü bulmuş ama hiç oynamadım bilmiyorum yani sormak istedim.
Halo'nun yorumları okudum da çok iç açıcı değil.
Direkt denemek daha iyi yorumları sürekli tekrar eden oyun olmadığı sürece takmıyorum içimden oynamak gelince deniyorum en kötü ihtimal öğrenirsin oyunu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-