Bu OKB denilen lanet hastalıktan bıktım, zaten psikolojim yerinde değilken son zamanlarda iyice çökertti beni hem de çok basit gülünecek sebepler yüzünden. Anlatayım.
Beni tanıyanlar bilir, Samsung A56 kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Kasma, donma, ısınma, pil vs. bunları biliyoruz, olay bu değil. Uzun süredir S25 FE almak istemişimdir ve mağazaya gittik. Lag test aç, kapa falan yaptım ama A56'daki bütün kasma, donmalar var. Sadece daha az şiddette var, yoksa aynı geçiş stutter, kare atlamalar var. Babama dedim, bu da böyle bayağı kızdı, aile ortamını bir telefon yüzünden bozdum...
Bu durumlar da etken. Şöyle anlatayım:
Yeni gittiğim lisede bile ufak şeyler görüyorum. (Durduk yere gelip şiddet uygulamaları, hedef olmam) vs. bir çocuk var, öldüresiye dövesim var ama yok, içten her şeyin farkındayım ama sınır koyamıyorum. O yüzden çok kolay manipüle edilmek vs. yaşarım ama içten aslında farkındayım, salağa yatmak gibi.
Son günlerde halüsinasyonlar vs. de görüyorum. Okulda eski birkaç arkadaşımı gördüm (zorba arkadaşlar) ve arka arkadaşımın yanına dedim, "Bunlar da burada" diye. Ama aslında başka okuldalarmış. 2 ihtimal var; ya gerçekten halüsinasyon ya da benzerlik. Ama bence halüsinasyon falan çünkü birebir aynılarını gördüm gibiydi. Attez 40 mg kullanıyorum DEHB için, etkisi olur mu buna? Çok kötü hissediyorum. Hep bir boşluk hissi. Hafıza git-gel durumları. Mesela geceleri de halüsinasyon vs. biri bana saldıracak hissi. Ne yapmam lazım, BDT işe yaramadı.