20951

Başarılı
Bu OKB denilen lanet hastalıktan bıktım, zaten psikolojim yerinde değilken son zamanlarda iyice çökertti beni hem de çok basit gülünecek sebepler yüzünden. Anlatayım.

Beni tanıyanlar bilir, Samsung A56 kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Kasma, donma, ısınma, pil vs. bunları biliyoruz, olay bu değil. Uzun süredir S25 FE almak istemişimdir ve mağazaya gittik. Lag test aç, kapa falan yaptım ama A56'daki bütün kasma, donmalar var. Sadece daha az şiddette var, yoksa aynı geçiş stutter, kare atlamalar var. Babama dedim, bu da böyle bayağı kızdı, aile ortamını bir telefon yüzünden bozdum (farklı sebepler de var psikolojinin kötüye gitmesi için ama bunları saklamak istiyorum). Bir yeri çizilsin telefonun, içim gidiyor. Yani yaşayanlar bilir. BDT desteği alıyorum ve DEHB için ilaç kullanıyorum ama BDT gram işe yaramadı şu an. ErP yöntemi dene yazıyor internette ama olur mu bilmiyorum... Sizce ne yapmam lazım? (Telefon konusunu da çok merak ediyorum cidden)

Takmayacaksın kafaya.

Şaka şaka, dürüst olmak gerekirse hocam, sorun telefonda değil, direkt kafada. Dünyanın en pahalı telefonunu da alsan, o ekrana büyüteçle bakıp takılacak bir milisaniye mutlaka bulursun; çünkü beyin şu an kusur aramaya kodlanmış. Mağazadaki teşhir cihazları zaten arkada demo modu çalıştığı için saçmalar.

Babana gidip "Kusura bakma, kafam çok doluydu, boş yere gerildim" de, konuyu tatlıya bağla. Terapistinle de ErP konusunu konuş; çünkü cihaz değiştirmek seni rahatlatmaz, sadece takıntının yönünü değiştirir. Telefonu kılıfına tak, günlük işini görüyorsa kurcalamayı bırak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zamanında S24 FE aldım Spigen kılıfla kullandım ona rağmen arka camı cizik ve kasada boya atması var, temiz baksanda bir şeyler olur kanka. Dünya malı işte, kullanıp geçiyoruz.

Bu arada OKB bdt dehb bunlar zengin hastalığı, küçükken bizi döverlerdi bir şeyimiz kalmazdı. Annem bir ara kafama tahta tabure ile ulti atmıştı hiç unutmam, o gün resetlendim ben.

Son düzenleme: