Rehber Hamachi nasıl kullanılır?

Bunun yerine Radmin VPN kullanın, Hamachi eskidi artık. Yeni sistemlerde sorun çıkartabiliyor.

Korsanda yerel ağdan beraber oynama olayı çalışmıyor evet.

Peki sistemden ekstra donanım kullanır mı?

Korsanda denedim zaten çalışıyor.

Eskiden beridir olan özellik nasıl bizde çalışmadı o zaman?

Zamanında bundan bağlantı kurmayı denerdik... Artık gerek olduğunu sanmıyorum. Zaten Minecraft yanında Bedrock ile geliyor, XBOX arkadaşlığı ile oynanabiliyor. Veya Java için aternos vb. sunucu açabiliyoruz.

Zamanında bundan bağlantı kurmayı denerdik... Artık gerek olduğunu sanmıyorum. Zaten Minecraft yanında Bedrock ile geliyor, XBOX arkadaşlığı ile oynanabiliyor. Veya Java için aternos vb. sunucu açabiliyoruz.
Aternos 2 GB ram veriyor, depolaması az, istediğiniz modu kuramıyorsunuz, chunk sınırı var.

Gözümde canlandı koskoca mazi. FIFA 07 yılları geldi aklıma.

Server. Jar olmadan bu işlem çalışmıyor diye biliyorum.

Hamachi'de çalışıyor. Hamachi'nin amacı yerel bir ağ simülasyonu oluşturmak. Yerel ağda gibi oynuyorsunuz oyunu.

Aternos yerine falix daha iyidir bedava sunucuların RAM'ini ilk 6, sonra 4 birkaç hafta önce de 3.5 GB yaptılar fakat 2.5 GB RAM'li 2 GB depolamalı Aternos'tan iyidir. İşlemci için de 2 kat güçlüydü en son.

Fark etmiyor. İster Aternos ister falix ikisi de çok kötü sunucu sağlayıcıları. Mob cap ve chunklar o kadar sınırlı ki hiçbir farm çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…