Bütçe
Ultraları alamam

MwessiHakan

Uzman
Cihaz
İPhone 15
Öncelikle merhaba. Phone'u 4 aydır kullanıyorum ve yaklaşık 1 seneye kadar Apple Watch istiyordum ve hala istiyorum. Fakat çok kararsızım hangi modeli alacağımdan. Apple Watch SE gibi bir model almak kafamdaydı ama çok kararsızım. Hangi model alacağımı bilmiyorum. Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
SE3 44mm aktif olarak kullanmaktayım. Hangi serisini alabilirim diye çok kararsız kalmıştım bende. Gayet memnunum. Telefonla görüşme yaparken mikrofon ve hoparlör kalitesi de yeterli bence. Şarjı da 1.5 gün rahat gidiyor. Sorun olursa yanıtlarım.

Eğer bütçeniz varsa series 11 alabilirsiniz. Aktif olarak 46mm olanı kullanıyorum ve çok memnunum. İlk Apple Watch'ınız olacaksa son modelini alın.

Öncellikle teşekkür ederim en son modelden kastınız nedir? Ve series 11'in fiyatları beni aşıyor maalesef ki staj maaşıyla ve üstüne biraz bir şeyerler ekleyerek almak istiyorum.

SE3 44mm aktif olarak kullanmaktayım. Hangi serisini alabilirim diye çok kararsız kalmıştım bende. Gayet memnunum. Telefonla görüşme yaparken mikrofon ve hoparlör kalitesi de yeterli bence. Şarjı da 1.5 gün rahat gidiyor. Sorun olursa yanıtlarım.

Uyurken koldaki hissiyatı ve kalp ritmi gibi özellikleri doğru çalışıyor mudur?

Öncellikle teşekkür ederim en son modelden kastınız nedir? Ve series 11'in fiyatları beni aşıyor maalesef ki staj maaşıyla ve üstüne biraz bir şeyerler ekleyerek almak istiyorum.
Son modelden kastım eğer ilk Watch’ınızsa almışken series 11 alıp kullanmanız için demiştim ama bütçe aşıyorsa tabi SE modeline yönelin.
Ben kyk kredisi + üstüne çok az para ile 6 ay taksitle aldım.