Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Syndicate ve Rogue'yi öneririm. Valhalla'yı izlemiştim çok suikastçı gibi hissettirmiyor bence. Unity'i bizzat kendim oynadım, alınabilir fakat daha iyileri var. Özellikle Unity'de dövüş mekanikleri çok kötü, ama sıkıntı olmaz oynarım derseniz Unity de alabilirsiniz.

Valhalla ve Unity al en iyileri onlar bence.

Valhalla-uzun ve biraz da RPG temelli viking temalı.
Unity-en iyi tırmanış mekaniklerine sahip.
Rogue-en kötüsü (sevemiyorum asla)
Syndicate-aldım ama oynamadım bir şey diyemem.

2008'de bu seriye gönül vermiş biri olarak;

Valhalla alma. Unity, Syndicate harika oyunlar, Rogue da öyle ancak Rogue'un Black Flagdan pek farkı yok.

Benim favorim Origins ve Odyssey.
Odyssey'i, başa koyarım öyle bir oyun yani.
Shadows ise bana hitap etmedi, önsipariş almama rağmen 30-40 saat oynayıp bıraktım, devamını getiremedim.

Eğer Viking'ler, İskandinav Mitolojisi, döneminin İngiltere'si senin hoşuna gidiyorsa Valhalla al, ama onun dışında bu listeden Unity öneririm.

Unity aslında bayağı iyi oyun, çıkış zamanındaki buglar ve optimizasyon sorunundan dolayı yerin dibine gömüldü. Serinin açık ara en iyi parkur mekaniklerine sahip oyunu. Gerçekten parkur yapıp çatıdan çatıya atlaya atlaya haritayı dolanabildiğimiz ve gerçek Assassin's Creed gibi hissettiren son Assassin's Creed oyunu bu. Oynanış biraz yavaş ama şans verilir ya, dediğim gibi çıkışından dolayı serinin günah keçisi oldu.

Syndicate ise Batman oyunlarının kopyası dövüş sistemi, grappling vs. Ama zevk verir mi verir büyük beklentilerle oynamazsan, çok daha hızlı bir oynanışa sahip Unity'e göre.

Valhalla almaya gerek yok 15-20. saatten sonra sürekli aynı şeyleri yaptığından dolayı sıkılacaksın büyük ihtimalle. Yeni çıkan AC oyunları çok bayıyor ve AC oyunundan çok RPG oyunlarına dönüştüler. Mirage eskiye dönecek falan dendi ama o da tutmadı sanırım, 1 saat falan oynadım oyunu anca.

Valhalla en değerli ve en dolu oyun, al.
Syndicate klasik AC isteyen için iyi, al.
Rogue kısa ama güzel, istersen al.
Unity karışık, en sona bırak.