Aklımda Akbank ve Ziraat var. Kuzenim İş Bankası'nı önerdi. Sizce hangisi açmalıyım? Akbank kampanyalari güzel olsa da ATM'leri bozuk diyorlar. Sizce hangisi?
Uzun zamandır Akbank kullanıyorum. Genel olarak hizmetinden memnunum diyebilirim. Ancak işlem ücreti vesaire olmasın derseniz Enpara da tercih edebilirsiniz.
Ziraat, İş Bankası, Enpara, QNB, Garanti BBVA, Akbank ve Yapı Kredi bankalarının hepsini kullandım. Bir öğrenci olarak en çok İş Bankası’ndan memnun kaldım. Özellikle öğrenci abonman ödemelerinde çok işime yarayan bir kampanyası var; her ay 280 TL ödediğim abonman ücretinin 140 TL’si puan olarak geri geliyor. Bence İş Bankası hesabı açmalısın. Sonrasında diğer bankalardan da hesap açıp onları deneyebilirsin.
Ziraat süper şube üyesiyim, ne işlem olursa olsun 0,26 kr kesinti oluyor. Halkbank dışında tüm bankalara bakabilirsiniz. Ziraat olmasa benim tercihim kesinlikle Kuveyt Türk olurdu.
Ziraat süper şube üyesiyim, ne işlem olursa olsun 0,26 kr kesinti oluyor. Halkbank dışında tüm bankalara bakabilirsiniz. Ziraat olmasa benim tercihim kesinlikle Kuveyt Türk olurdu.
Ziraat, İş Bankası, Enpara, QNB, Garanti BBVA, Akbank ve Yapı Kredi bankalarının hepsini kullandım. Bir öğrenci olarak en çok İş Bankası’ndan memnun kaldım. Özellikle öğrenci abonman ödemelerinde çok işime yarayan bir kampanyası var; her ay 280 TL ödediğim abonman ücretinin 140 TL’si puan olarak geri geliyor. Bence İş Bankası hesabı açmalısın. Sonrasında diğer bankalardan da hesap açıp onları deneyebilirsin.
Limitler zaten kişinin kredi notuna göre belirleniyor. İş Bankası’nın düşük limit verdiği bir kullanıcıya, diğer bankalar da genelde düşük limit verir. Zaten banka seçerken ben en iyi mobil uygulama hangisininse onu kullanmayı tercih ediyorum. Tüm bankalarda temel özellikler var, sadece küçük farklar mevcut. Mesela Enpara’yı çok beğeniyorum, ama sırf mobil uygulama arayüzünü beğenmediğim için kullanmıyorum.
Limitler zaten kişinin kredi notuna göre belirleniyor. İş Bankası'nın düşük limit verdiği bir kullanıcıya, diğer bankalar da genelde düşük limit verir. Zaten banka seçerken ben en iyi mobil uygulama hangisininse onu kullanmayı tercih ediyorum. Tüm bankalarda temel özellikler var, sadece küçük farklar mevcut. Mesela Enpara'yı çok beğeniyorum ama sırf mobil uygulama arayüzünü beğenmediğim için kullanmıyorum.