Hangi bankadan hesap açılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 15460
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    hesap

15460

Üyecik
Aklımda Akbank ve Ziraat var. Kuzenim İş Bankası'nı önerdi. Sizce hangisi açmalıyım? Akbank kampanyalari güzel olsa da ATM'leri bozuk diyorlar. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır Akbank kullanıyorum. Genel olarak hizmetinden memnunum diyebilirim. Ancak işlem ücreti vesaire olmasın derseniz Enpara da tercih edebilirsiniz.

Ziraat. Kampanya konusu biraz karışık zamanla değişebilir bankalarin kampanyaları. Eskiden İş bankası iyi derlerdi.

Ziraat, İş Bankası, Enpara, QNB, Garanti BBVA, Akbank ve Yapı Kredi bankalarının hepsini kullandım. Bir öğrenci olarak en çok İş Bankası’ndan memnun kaldım. Özellikle öğrenci abonman ödemelerinde çok işime yarayan bir kampanyası var; her ay 280 TL ödediğim abonman ücretinin 140 TL’si puan olarak geri geliyor. Bence İş Bankası hesabı açmalısın. Sonrasında diğer bankalardan da hesap açıp onları deneyebilirsin.

Ziraat süper şube üyesiyim, ne işlem olursa olsun 0,26 kr kesinti oluyor. Halkbank dışında tüm bankalara bakabilirsiniz. Ziraat olmasa benim tercihim kesinlikle Kuveyt Türk olurdu.

Ziraat daha mi uygun hocam.

Aylık olarak kampanyalar geliyor. Bunları tamamlayınca güzel getirisi oluyor.

Eki Görüntüle 114636

Eki Görüntüle 114637

Ben en çok vadeli mevduat faizi ve sonradan taksitlendirmeyi kullanıyorum.

İyiymiş hocam sonradan taksit olayı.

İş bankası çok mu iyi limit düşük diyorlar ne dersiniz

İyiymiş hocam sonradan taksit olayı.

İş bankası çok mu iyi limit düşük diyorlar ne dersiniz
Limitler zaten kişinin kredi notuna göre belirleniyor. İş Bankası’nın düşük limit verdiği bir kullanıcıya, diğer bankalar da genelde düşük limit verir. Zaten banka seçerken ben en iyi mobil uygulama hangisininse onu kullanmayı tercih ediyorum. Tüm bankalarda temel özellikler var, sadece küçük farklar mevcut. Mesela Enpara’yı çok beğeniyorum, ama sırf mobil uygulama arayüzünü beğenmediğim için kullanmıyorum.

Enpara'yi öneren çok ama uygulaması çok berbat eski uygulama gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…