Yer
Unknown
Esenlikler,

Birkaç tane banka hesabım var ve bunların birkaçını kapatmayı düşünüyorum. Maksimum 2 en fazla 3 bankaya düşürmeyi planlıyorum. Halihazırda İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi, Enpara, Akbank, Ziraat Bankası (bunu kapatamıyorum çünkü resmi işleri buradan hallediyorum) mevcut. Bu bankalardan 2 veyahut 3 tanesini kapatıp maksimum 3 banka ile çalışmak istiyorum. Yapı Kredi üzerinde halihazırda yüksek bir limitim var ve bu yüzden pek kapatmak istemiyorum. Ama onu kapatırsam Garanti aynı limiti verir mi onu bilmiyorum.

Aslına bakarsak Garanti'nin ağı çok yaygın ve mobil uygulaması, kampanyaları vs. çok iyi. Akbank'ın ise üniversite öğrencilerine de fazla kampanyaları mevcut. Çok arada kalmış bulunuyorum. Sizce hangi bankaları kullanmalıyım? Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller!

Esenlikler,

Birkaç tane banka hesabım var ve bunların birkaçını kapatmayı düşünüyorum. Maksimum 2 en fazla 3 bankaya düşürmeyi planlıyorum. Halihazırda İş Bankası, garanti, Yapı Kredi, Enpara, Akbank, Ziraat Bankası (bunu kapatamıyorum çünkü resmi işleri buradan hallediyorum) mevcut. Bu bankalardan 2 veyahut 3 tanesini kapatıp maksimum 3 banka ile çalışmak istiyorum. Yapı Kredi üzerinde halihazırda yüksek bir limitim var ve bu yüzden pek kapatmak istemiyorum. Ama onu kapatırsam garanti aynı limiti verir mi onu bilmiyorum.

Aslına bakarsak Garanti'nin ağı çok yaygın ve mobil uygulaması, kampanyaları vs. çok iyi. Akbank'ın ise üniversite öğrencilerine de fazla kampanyaları mevcut. Çok arada kalmış bulunuyorum. Sizce hangi bankaları kullanmalıyım? Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller!

İş Bankası yaygın. Enpara masrafsızdı. İkisi yeterli bence hocam.

Söyledikleriniz arasından İş Bankası ve Yapı Kredi dışında elenecek banka yok bence. Çünkü garanti ve Akbank kampanya chip para konularında rakipsiz. En para ise masrafsız olması ile öne çıkıyor.

Kredi karti kullaniyorsan Yapi Kredi kalsin. Cogu yerde pesin fiyatina 6 veya 4 taksit imkani sunuyor ve arada guzel World puan veriyor. Bir de Garanti kalabilir. Kalanlari kapatabilirsin bence. Eger cok fazla para transferi yapiyorsan bu ikisinden birisi yerine Enpara kalsin.

İlk öncelikle kredi kartını nelere harcıyorsun bunu belirle, ondan sonra yol izle. Giyimde Inditex markalarında Yapı Kredi
borsa al-sat, İş Bankası öneririm.
Kredi çekeceksen Garanti bir tık daha avantajlı.
Akbank Juzdan uygulamasında bir sürü chip-para kazanabilirsin.

Yani demek istediğim, senin harcamana göre ilerlemen.

İlk öncelikle kredi kartını nelere harcıyorsun bunu belirle ondan sonra yol izle giyimde inditex markalarında yapıkredi
borsa al sat işbanksı öneririm
kredi çekeceksen garanti bir tık daha avantajlı
akbank juzdan uygulamasında bir sürü chip para kazanabilirsin

yani demek istediğim senin harcamana göre ilerlemen.
Ayriyeten şu an Kuveyt Türk'te birçok yerde 9 taksit fırsatı var ve kart aidatı yok; tamamen kendi harcamana göre belirle.

Ücretsiz EFT/Havale hizmeti sunan banka + kredi kartı olarak avantajlı banka + Ziraat Bankası şeklinde 3 banka ile devam edebilirsin.

Ücretsiz EFT/Havale için ben Kuveyt Türk kullanıyorum fakat sende Enpara var mış. Oradan devam et derim.

Kredi kartı için Garanti veya Yapı Kredi iyidir. Ben Garanti kullanıyorum. İki bankada bence kredi kartı konusunda en iyileri. Kampanya olarak Garanti, taksit olarak Yapı Kredi iyidir. Tercih sana kalmış.

Ziraat'i de devlet ödemelerinde vs. kullanıyorum.

Akbank’ı kesinlikle kullanma kredi kartın varsa kapat, hesabını sil. Denizbank üzerinden de kredi çekmeni tavsiye etmem. Yapıkredi ve Garanti güzeldir, puan kampanyaları çoğu zaman kazançlı oluyor.

Akbank’ı kesinlikle kullanma kredi kartın varsa kapat, hesabını sil. Denizbank üzerinden de kredi çekmeni tavsiye etmem. Yapıkredi ve Garanti güzeldir, puan kampanyaları çoğu zaman kazançlı oluyor.
Akbank için neden öyle dediniz acaba hocam? Yorumunuzu merak ettiğim için soruyorum. Teşekkür ederim ^^

Esenlikler,

Birkaç tane banka hesabım var ve bunların birkaçını kapatmayı düşünüyorum. Maksimum 2 en fazla 3 bankaya düşürmeyi planlıyorum. Halihazırda İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi, Enpara, Akbank, Ziraat Bankası (bunu kapatamıyorum çünkü resmi işleri buradan hallediyorum) mevcut. Bu bankalardan 2 veyahut 3 tanesini kapatıp maksimum 3 banka ile çalışmak istiyorum. Yapı Kredi üzerinde halihazırda yüksek bir limitim var ve bu yüzden pek kapatmak istemiyorum. Ama onu kapatırsam Garanti aynı limiti verir mi onu bilmiyorum.

Aslına bakarsak Garanti'nin ağı çok yaygın ve mobil uygulaması, kampanyaları vs. çok iyi. Akbank'ın ise üniversite öğrencilerine de fazla kampanyaları mevcut. Çok arada kalmış bulunuyorum. Sizce hangi bankaları kullanmalıyım? Şimdiden teşekkürler, iyi Sosyaller!

İş Bankası.

Akbank için neden öyle dediniz acaba hocam? Yorumunuzu merak ettiğim için soruyorum. Teşekkür ederim ^^
İstisnasız her hafta bi hacklenme olayı çıkıyor. Ömrümde görmediğim mağduriyetleri bu bankada yaşayanları gördüm. Siz yine Akbank kullanmayın, bu mağduriyetleri örtmek için sürekli 40.000 ila 100.000 faizsiz kredi dağıtıp müşteri çekmeye çalışıyorlar.