Esenlikler,
Forumda genel olarak kim hangi bankayı kullanıyor ve hizmetinden ne kadar memnun, şöyle kapsamlı bir deneyim konusu açalım istedim. Hem aramızda fikir alışverişi yapmış oluruz hem de ileride hesap açmayı veya bankasını değiştirmeyi düşünen arkadaşlar için güzel bir referans/rehber konusu olarak kalır.
Malum, reklamlara kalsa hepsi kusursuz hizmet veriyor ama işin aslı hesabı aktif olarak kullanmaya başlayınca, aylar yıllar geçtikçe belli oluyor. Özellikle ilk zamanlardaki tecrübenizle şimdiki düşünceniz aynı mı, yoksa zamanla bozulan veya tam tersi kendini geliştiren tarafları oldu mu merak ediyorum.
Deneyimlerinizi paylaşırken şu başlıklara da değinirseniz çok daha faydalı olur:
- Mobil Uygulama ve Hız: Arayüzü kullanışlı mı, yoğun günlerde çökme/donma yaşatıyor mu, güvenlik ve bildirim sistemleri stabil çalışıyor mu?
- Transfer Masrafları: FAST, EFT veya havale işlemlerinde ekstra ücret kesiyorlar mı, para transferleri sorunsuz geçiyor mu?
- Kredi Kartı ve Masraflar: Kampanyaları, puanları gerçekten işe yarıyor mu? Yıl sonunda kart aidatı çıkarıp insanı uğraştırıyorlar mı?
- Müşteri Hizmetleri ve Şube: Bir problem yaşadığınızda sesli yanıt sistemini aşıp gerçek bir temsilciye ulaşabiliyor musunuz? Şubeye işiniz düştüğünde süreç nasıl ilerliyor?
- ATM, Kredi ve Yatırım: Çevrenizde ATM ağı yeterli mi? Kredi/kredi kartı limit artırma süreçleri nasıl, mevduat ya da yatırım tarafını kullanıyorsanız memnun musunuz?
Kullandığınız bankanın en çok sevdiğiniz yönü ve "şu huyu da hiç çekilmiyor" dediğiniz eksileri neler? Bugün tekrar banka seçecek olsanız yine aynı bankayla mı devam ederdiniz?
Şimdiden herkese teşekkür ediyor, iyi sosyaller diliyorum.