Soretive

Uzman
Evet, hangi bankayı kullanıyorsunuz? Olabildiğince modern, hızlı (hem genel olarak hem de iade süreçlerinde falan) ve kullanışlı olduğunu düşündüğünüz banka hangisidir? Ziraat Bankasını kullanarak haftada 3 kere EFT yapmak durumundayım, süper şube sayesinde uzun vadede tasarruf etmemi sağlasa da hem ATM’lerdeki sıra yoğunluğu hem de mobil uygulamasına ısınamadığımdan ötürü kullanmaya pek yanaşmıyorum.

Birden fazla banka kartım var da aktif olarak kullandıklarımı sıralayayım: Yapıkredi (maaş kartım), VakıfBank, Ziraat (TROY dayatması yüzünden iptal ettim), Enpara aktif olarak kullandıklarım.

Enpara hakkinda oldukca fazla olumlu seyler duydum. Arayuzunu en cok begendigim banka olmasa da Papara. Ziraat Bankası'nin kampanyalari ve surpriz ücretsiz hediyeleri hosuma gidiyor. VakıfBank hakkinda da yorum yapacaksam, olumsuz bir yorum olurdu bu. Halkbank cok demode duruyor arayuz olarak.

Müşteri memnuniyeti, kullanım kolaylığı gibi konularda en iyisi Enpara. Kampanya tarafında ise sanırım YapıKredi ve İşBankası çok kampanya yapıyor.

Yapıkredi
Vakıfbank
Ziraat
Enpara

Takılıyorum keyfime. Derdim akış sağlamak, belli olmaz bir gün ticarete girmek istersem hangisi bana daha iyi şartlar verirse onu tercih ederim. Tek banka çoğu zaman avantaj olmuyor çünkü.

Evet, hangi bankayı kullanıyorsunuz? Olabildiğince modern, hızlı (hem genel olarak hem de iade süreçlerinde falan) ve kullanışlı olduğunu düşündüğünüz banka hangisidir? Ziraat bankasını kullanarak haftada 3 kere EFT yapmak durumundayım, süper şube sayesinde uzun vadede tasarruf etmemi sağlasa da hem ATM'lerdeki sıra yoğunluğu hem de mobil uygulamasına ısınamadığımdan ötürü kullanmaya pek yanaşmıyorum.

Ziraat Bankası. Troy dayatması olmasa güzel banka. Lakin yaşadığım bölgelerde ATM'ler genelde hep arızalı diğer ilçelerde de aynı durumlar mevcut. Online işlemlerde gerek iade süreleri olsun gerek sorun çıktığında müşteri hizmetleri ile iletişim olsun gayet tatmin edici. Uygulaması yeni arayüzle biraz alışması zor bir hale geldi ama kısayolları eklemeleri güzel oldu.