Evet, hangi bankayı kullanıyorsunuz? Olabildiğince modern, hızlı (hem genel olarak hem de iade süreçlerinde falan) ve kullanışlı olduğunu düşündüğünüz banka hangisidir? Ziraat Bankasını kullanarak haftada 3 kere EFT yapmak durumundayım, süper şube sayesinde uzun vadede tasarruf etmemi sağlasa da hem ATM’lerdeki sıra yoğunluğu hem de mobil uygulamasına ısınamadığımdan ötürü kullanmaya pek yanaşmıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Enpara. Tamamen ucretsiz her sey.
Jorji
Uzman
- Makaleler
- 1
Enpara hakkinda oldukca fazla olumlu seyler duydum. Arayuzunu en cok begendigim banka olmasa da Papara. Ziraat Bankası'nin kampanyalari ve surpriz ücretsiz hediyeleri hosuma gidiyor. VakıfBank hakkinda da yorum yapacaksam, olumsuz bir yorum olurdu bu. Halkbank cok demode duruyor arayuz olarak.
İş Bankası çünkü ilk kredi kartını onlar verdi. Enpara'daki bütün paramı çektim bana vermedikleri için.
- Makaleler
- 23
Halkbank. Sebebiyse adima hesap acmadan once bir tanidigimin tavsiyesiyle kullanmaya basladim. Papara'yi daha fazla kullaniyorum ama.
LA Knight
Üstün
Yapıkredi
Vakıfbank
Ziraat
Enpara
Takılıyorum keyfime. Derdim akış sağlamak, belli olmaz bir gün ticarete girmek istersem hangisi bana daha iyi şartlar verirse onu tercih ederim. Tek banka çoğu zaman avantaj olmuyor çünkü.
Vakıfbank
Ziraat
Enpara
Takılıyorum keyfime. Derdim akış sağlamak, belli olmaz bir gün ticarete girmek istersem hangisi bana daha iyi şartlar verirse onu tercih ederim. Tek banka çoğu zaman avantaj olmuyor çünkü.
R4GNAR9
Çalışkan
Evet, hangi bankayı kullanıyorsunuz? Olabildiğince modern, hızlı (hem genel olarak hem de iade süreçlerinde falan) ve kullanışlı olduğunu düşündüğünüz banka hangisidir? Ziraat bankasını kullanarak haftada 3 kere EFT yapmak durumundayım, süper şube sayesinde uzun vadede tasarruf etmemi sağlasa da hem ATM'lerdeki sıra yoğunluğu hem de mobil uygulamasına ısınamadığımdan ötürü kullanmaya pek yanaşmıyorum.
Ziraat Bankası. Troy dayatması olmasa güzel banka. Lakin yaşadığım bölgelerde ATM'ler genelde hep arızalı diğer ilçelerde de aynı durumlar mevcut. Online işlemlerde gerek iade süreleri olsun gerek sorun çıktığında müşteri hizmetleri ile iletişim olsun gayet tatmin edici. Uygulaması yeni arayüzle biraz alışması zor bir hale geldi ama kısayolları eklemeleri güzel oldu.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-