Merhaba arkadaşlar. Eğer masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız hangi bilgisayar kasasını kullanıyorsunuz? Ayrıca kullandığınız kasadan memnun musunuz?

Ben Lian Li lancool 216 kullanıyorum, 2 gün önce bu kasaya geçtim. Gerçekten çok memnunum. Eski kasam olan Corsair 275r airflow epey dardı ve sıvı soğutma için üst kısımda çok az boşluk vardı. Bu da üst kısma sıvı soğutma takmamı epey zorlaştırıyordu. Hem yüksek profilli RAM'lere takılıyordu (eski kullandığım Adata XPG Spectrix D60G belleklerde bu durumu yaşadım) hem de sıvı soğutmanın işlemciye gelen kısmını çıkarmamı engelliyordu. Yeni kasaya geçtikten sonra hiçbir sorun kalmadı.

Gecen haftaya kadar Cooler Master HAF912 Plus kullanıyordum eski ama hala çok güzel ve kullanışlı ağır abi kasası arada bir raconda kesiyordu.

Ben de aynı kasanın beyaz versiyonunu kullanıyorum :)

Bende memnunum ama toz filtresi yok.

Lancool 216 Black. Ekran kartının altına da 2 fan taktın, üfletiyorum.

Ben ekstra bir fan takmadım ve kasadan çıkan çoğu parça da öyle duruyor kutusunda
İlk başlarda yüksek fan sesi sıkıntım vardı zar zor çözebildim ama genel olarak memnunum.

DeepCool CH780WH güzel bir kasa fakat zamanında pek üzerinde düşünmeden aldım, kablolama konusunda bu fiyata daha iyi kasalar var.

Corsair 3000D RGB. Güzel kasa büyük ve sessiz. Ancak sakın 360mm sıvı soğutucu almayın. GPU sığmıyor yoksa. Bir tane fan çıkartmak zorunda kaldım sıvı soğutucudan.