EfeA

Uzman
Yer
İstanbul
Sözelde 400K yaptım. %50-%75 burs ile Radyo Televizyon ve Sinema bölümü, Medipol veya Nişantaşı Üniversitesi'ni düşünüyorum.
Yeni Medya bölümü de aklıma yatıyor. Zaten bu iki bölümü tercih etme sebebim bir haber kanalında 9 ay boyunca stajımı tamamlayıp aktif olarak kadrolu çalışmaya devam etmem.

Not: Üniversite İstanbul'da olmak zorunda.

%50-%75 burs ile Radyo Televizyon ve Sinema bölümü, Medipol veya Nişantaşı Üniversitesi'ni
Başkan yapma gerek yok.

Medipoldeyim. 3. seneme %200 zâm ile giriş yaptım. Ülkenin bu makus durumunu da düşünürsek ücretli üniler adama kan ağlatırlar. Millete ne paralar ödetiyorlar. Benimki yine bu kadar zama rağmen 100 bin anca oldu fakat yani öğrenciyi ve ebeveynleri ticarethane gören Üniversitelere karşıyım ki Medipol'ün tıp bölümü dışında hocaları fos ki ne fos. 4.senenin sonunda 200-500 bin filan ödemeni istemem. O yüzden diyorum.

Çevren yoksa çok sıkıntı bölüm, ayrıca acayip pahalı.
Çalışma imkanım ve çevrem var o yüzden bu sektörden devam etmek istiyorum. Fiyat olarakta burs ile yıllık 100-200k civarı olsa sorun olmaz.

Başkan yapma gerek yok.

Medipoldeyim. 3. seneme %200 zâm ile giriş yaptım. Ülkenin bu makus durumunu da düşünürsek ücretli üniler adama kan ağlatırlar. Millete ne paralar ödetiyorlar. Benimki yine bu kadar zama rağmen 100 bin anca oldu fakat yani öğrenciyi ve ebeveynleri ticarethane gören Üniversitelere karşıyım ki Medipol'ün tıp bölümü dışında hocaları fos ki ne fos. 4.senenin sonunda 200-500 bin filan ödemeni istemem. O yüzden diyorum.
Çok sağ olun hocam. Üniversitenin ismi var ve bu sıralama ile burs veriyor diye sıcak bakıyorum. Üniversitede öğreneceğim şeyler ekstra mühim değil.