Sadece Leatherface ve yanına bir DLC daha alabiliyorum. All Things Wicked mı Sadako Rising mi Elm Street mi?

Dosya Ekleri

• 1770651444717.webp
    1770651444717.webp
    194 KB · Görüntüleme: 47
Sadako olarak oynarken gücünüzü verimli kullanırsanız, potansiyeli The Unknown'dan (All Things Wicked) daha yüksek bir karakter. Elm Street'te Freddy var. Son değişikliklerden sonra oynanabilirliği biraz daha arttı.

Hangi paketi almak istediğiniz beklentiniz ve kişisel tercihinize kalıyor.

Kişisel sıralamamı sorarsanız;

1. Sadako
2. Freddy
3. The Unknown

Freddy'nin jeneratörlere teleport olma özelliği olduğundan onu The Unknown'un altına koyamadım. The Unknown ve Freddy başa baş giderler diye düşünüyorum. Freddy olarak oynarken fazla stres ederek oynamanıza gerek yok. Ancak The Unknown olarak oynarken hızlı düşünmeniz ve hızlı hareket etmeniz gerekiyor, bunu da belirtmek isterim. The Unknown olarak oynarken ıskaladığınız bir atış size büyük bir zaman kaybına sebep olur.

Sadako için durum biraz daha farklı. Oyunun başlangıcında kendinize bir oyun planı belirlemelisiniz. Haritanın etrafına yayılmış TV'lere teleport olarak kurbanları gücünüzle etkilemeniz gerekiyor. Bir kurban %100 lanetlendiği zaman o kurbanı tek seferde öldürebiliyorsunuz. Eğer harita kontrolünüzü iyi kullanırsanız, kurbanlar sizin lanetinizden kurtulmak için sürekli haritanın etrafında koşuşturarak bir TV'den aldıkları video kasetini diğer TV'ye götürmekle uğraşacaklar. Böylece jeneratör tamir etmeye ayıracakları zamanlarını sizin lanetinizden kurtulmaya harcamış olacaklar, bu da katil olarak oynarken sizin avantajınıza olur. Sadako'nun böyle pasif bir özelliği var. Diğer katillerde yok. (Almak istedikleriniz arasında)

Sadako olarak oynarken gücünüzü verimli kullanırsanız, potansiyeli the Unknown'dan (all things wicked) daha yüksek bir karakter. Elm Street'te freddy var. Son değişikliklerden sonra oynanabilirliği biraz daha arttı.

Hangi paketi almak istediğiniz beklentiniz ve kişisel tercihinize kalıyor.

Kişisel sıralamamı sorarsanız;

1. sadako.
2. freddy.
3. the unknown.

Freddy'nin jeneratörlere teleport olma özelliği olduğundan onu the Unknown'un altına koyamadım. The unknown ve freddy başa baş giderler diye düşünüyorum. Freddy olarak oynarken fazla stres ederek oynamanıza gerek yok. Ancak the unknown olarak oynarken hızlı düşünmeniz ve hızlı hareket etmeniz gerekiyor, bunu da belirtmek isterim. The unknown olarak oynarken ıskaladığınız bir atış size büyük bir zaman kaybına sebep olur.

Sadako için durum biraz daha farklı. Oyunun başlangıcında kendinize bir oyun planı belirlemelisiniz. Haritanın etrafına yayılmış TV'lere teleport olarak kurbanları gücünüzle etkilemeniz gerekiyor. Bir kurban %100 lanetlendiği zaman o kurbanı tek seferde öldürebiliyorsunuz. Eğer harita kontrolünüzü iyi kullanırsanız, kurbanlar sizin lanetinizden kurtulmak için sürekli haritanın etrafında koşuşturarak bir TV'den aldıkları video kasetini diğer TV'ye götürmekle uğraşacaklar. Böylece jeneratör tamir etmeye ayıracakları zamanlarını sizin lanetinizden kurtulmaya harcamış olacaklar, bu da katil olarak oynarken sizin avantajınıza olur. Sadako'nun böyle pasif bir özelliği var. Diğer katillerde yok. (almak istedikleriniz arasında)

Peki leatherface nasıl veya bu fiyatlara önerdiğiniz katil var mı yani DLC? Teşekkürler mesaj için.

Peki leatherface nasıl veya bu fiyatlara önerdiğiniz katil var mı yani DLC? Teşekkürler mesaj için.
Leatherface'i normalden farklı oynuyorum ben. Iridescent flesh ve speed limiter eklentilerini kullanıyorum. Alışınca fena bir karakter değil.

Benim en çok oynadıklarım

1. Krasue
2. Wesker
3. Doctor
4. Hillbilly
5. Huntress
6. Legion

Çoğu katilin özelliklerini değiştirdiler. 2025 öncesi hemen her katili oynardım ancak son yapılan değişikliklerden sonra yukarıda saydığım 6'lı dışındakilere el atmıyorum desem yeridir.

Katilleri denemeden hangisinin iyi olduğuna karar vermeniz zor. İlla ki lisanslı bir katili satın alacağım diyorsanız Leatherface ve yanına Sadako alın. The Unknown'u iridescent shards puanları ile açarsınız. Bildiğiniz gibi lisanssız karakterleri oyun içi puan ile açabiliyorsunuz.

Leatherface'i normalden farklı oynuyorum ben. Iridescent flesh ve speed limiter eklentilerini kullanıyorum. Alışınca fena bir karakter değil.

Benim en çok oynadıklarım

1. Krasue
2. Wesker
3. Doctor
4. Hillbilly
5. Huntress
6. Legion

Çoğu katilin özelliklerini değiştirdiler. 2025 öncesi hemen her katili oynardım ancak son yapılan değişikliklerden sonra yukarıda saydığım 6'lı dışındakilere el atmıyorum desem yeridir.

Katilleri denemeden hangisinin iyi olduğuna karar vermeniz zor. İlla ki lisanslı bir katili satın alacağım diyorsanız Leatherface ve yanına Sadako alın. The Unknown'u iridescent shards puanları ile açarsınız. Bildiğiniz gibi lisanssız karakterleri oyun içi puan ile açabiliyorsunuz.
Dead by Daylight - Resident Evil: PROJECT W Chapter artı Leatherface nasıldır ayrıca Samarayı oynaması zordur diye almaktan çekiniyorum sizce?

Dead by Daylight - Resident Evil: PROJECT W Chapter artı Leatherface nasıldır ayrıca Samarayı oynaması zordur diye almaktan çekiniyorum sizce?
O kadar da zor değil ama oynamaya başlayınca hemen oyunun içine gireyim, hemen alışayım derseniz Wesker'ı oynaması oldukça basit. Dash bir karakter. Alışması kısa sürecektir.

Wesker + Leatherface alın geçin derim.