Hangi Debian server iyidir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMG GOAT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 389
  • Etiketler Etiketler
    server
Makaleler
2
Yer
Denizli
deb.debian.org mu? yoksa ftp.tr.debian.org mu? Bence FTP olan. Çünkü bir ara annemin laptop'una kurarken deb olanı seçmiştim ve Ethernet ile bağlansam bile çok yavaş sürüyordu.

deb.debian.org mu? yoksa ftp.tr.debian.org mu? Bence FTP olan. Çünkü bir ara annemin laptop'una kurarken deb olanı seçmiştim ve Ethernet ile bağlansam bile çok yavaş sürüyordu.
Tamamen yaşadığın yere ve serverin kimin olduğuna bağlı. İnternet iyi olduğu için ana serveri seçiyorum hepsinde.

linux.org.tr kullanılmıyor ama gerçekten kanser ötesi.

Ona ben de baktım leş o.
Malesef leş atıyor gerçekten. Elde olan durumlarda P2P indirmeler kullanıyorum. Hem serverleri zorlamııyorum hem de indirmesi daha hızlı.

deb.debian.org mu? Yoksa ftp.tr.debian.org mu? Bence FTP olan. Çünkü bir ara annemin Laptop'una kurarken deb olanı seçmiştim ve Ethernet ile bağlansam bile çok yavaş sürüyordu.

Almanya serverleri varsa "Artfiles" serverini öneririm. Çok hızlı oluyor alayı.

Debian 12 üzerinde deb.debian.org kullanırsan seni otomatik olarak en hızlı yansıya yönlendiriyor zaten.

Bu apt eklentisi mevcut bağlantıya göre en hızlı 10 mirror’ı sıralar.

Bash:
netselect-apt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…