deb.debian.org mu? yoksa ftp.tr.debian.org mu? Bence FTP olan. Çünkü bir ara annemin laptop'una kurarken deb olanı seçmiştim ve Ethernet ile bağlansam bile çok yavaş sürüyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?Tamamen yaşadığın yere ve serverin kimin olduğuna bağlı. İnternet iyi olduğu için ana serveri seçiyorum hepsinde.deb.debian.org mu? yoksa ftp.tr.debian.org mu? Bence FTP olan. Çünkü bir ara annemin laptop'una kurarken deb olanı seçmiştim ve Ethernet ile bağlansam bile çok yavaş sürüyordu.
linux.org.tr kullanılmıyor ama gerçekten kanser ötesi.
Ona ben de baktım leş o.Tamamen yaşadığın yere ve serverin kimin olduğuna bağlı. İnternet iyi olduğu için ana serveri seçiyorum hepsinde.
linux.org.tr kullanılmıyor ama gerçekten kanser ötesi.
Malesef leş atıyor gerçekten. Elde olan durumlarda P2P indirmeler kullanıyorum. Hem serverleri zorlamııyorum hem de indirmesi daha hızlı.
deb.debian.org mu? Yoksa ftp.tr.debian.org mu? Bence FTP olan. Çünkü bir ara annemin Laptop'una kurarken deb olanı seçmiştim ve Ethernet ile bağlansam bile çok yavaş sürüyordu.
Almanya serverleri varsa "Artfiles" serverini öneririm. Çok hızlı oluyor alayı.
Ben 11 denemiştim zamanında.Debian 12 üzerinde deb.debian.org kullanırsan seni otomatik olarak en hızlı yansıya yönlendiriyor zaten.
azuloscuro
Uzman
- Makaleler
- 2
Bu apt eklentisi mevcut bağlantıya göre en hızlı 10 mirror’ı sıralar.
Bash:
netselect-apt
A
agg1401
Ziyaretçi
Guzel.net.tr'de iyidir.