Detaylar
Kim cevapladı?Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hazır indirime girmişken HD Collection ve 5'i alabilirim. DMC olanlar kötü diye biliyorum. Hangilerini önerirsiniz?
Tüm oyunların olduğu bir paket var, ben ondan aldım, sırasıyla oynuyorum şu an. Çok güzel gidiyor.
SHERLOCKED
Başarılı
DMC olanlar derken? Hepsi DMC zaten ama DMC: Devil May Cry olarak geçen başka bir hikaye, reboot yani. Onu alma. Tavsiyem sadece 5'i alman. Diğerleri biraz eski kalıyor ve zor oyunlar. 4 yine iyi sayılır. Ya da ben önce 5'i oynadığım için eskiler sıkıcı geliyor. Bilmiyorum.
Emre.py
Üstün
Evet bundan bahsediyordum. Teşekkür ederim.DMC: Devil May Cry olarak geçen başka bir hikaye, reboot yani. Onu alma. Tavsiyem sadece 5'i alman. Diğerleri biraz eski kalıyor ve zor oyunlar. 4 yine iyi sayılır. Ya da ben önce 5'i oynadığım için eskiler sıkıcı geliyor. Bilmiyorum.
Koneko Toujou
Üstün
Hazır indirime girmişken HD Collection ve 5'i alabilirim. DMC olanlar kötü diye biliyorum. Hangilerini önerirsiniz?
4 ve 5'i alsan yeterli. HD Collection 3. Oyun harici gereksiz.
- Makaleler
- 23
2. oyun haric hepsi de iyi. DmC 2 berbat bir oyun.
Koneko Toujou
Üstün
2. oyun haric hepsi de iyi. DMC 2 berbat bir oyun.
1, 2'den de kötü bence. Özellikle boss fightlar. 2. Oyunda en azından evade mekaniği var.
- Makaleler
- 10
DMC reboot zaten Canon kabul edilmiyor, merak etmeyin. Hayran kitlesi ölesiye nefret ediyor o oyundan.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
DMC reboot zaten Canon kabul edilmiyor, merak etmeyin. Hayran kitlesi ölesiye nefret ediyor o oyundan.
İlk oynadığım DMC oyunu, çok beğenmiştim ama kimse sevmiyor.