Hangi dövüş sanatı öğrenilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 403
  • Etiketler Etiketler
    hangi
Sopayla gelen adam için uçuyor olman gerek, sopayla gelen adama kimse bir şey yapamaz. O sopayı her türlü yersiniz. Savunabilirsen kollarına yersin, savunamazsan da kafana yersin. Zaten kafana yediğinde de film bitiyor.

Sokak kavgası bu güreş harici yer oyunu işlemez emin olun.

Dövüş sanatları çok gereksiz geliyor bana. Bir insana zarar vermek için niye eğitim alınır ki kaçıncı yüzyıldayız?

Boks veya güreş en mantıklısı.

Dövüş sanatları çok gereksiz geliyor bana. Bir insana zarar vermek için niye eğitim alınır ki kaçıncı yüzyıldayız?
Konuyu okumadın mı, adamın amacı zarar vermek değil başkalarına zarar vermek isteyenlere karşı kendini savunmak.

Keşke medeni, kavgasız bir toplum olabilsek ama trafikte birine korna çalsan adam sana saldırıyor öyle düşünün.

Boks veya güreş en mantıklısı.

Konuyu okumadın mı, adamın amacı zarar vermek değil başkalarına zarar vermek isteyenlere karşı kendini savunmak.
Savunma diyip hafifletilmeye çalışılıyor da sonuç olarak sen kavga etmek için eğitim alıyor musun almıyor musun? Akıllı canlılarız falan dilimiz var konuşabiliyoruz savunmanın binbir farklı yolu var.

Sokak kavgası bu güreş harici yer oyunu işlemez emin olun.
Türkiye'de kavgalar Amerika'daki gibi stirkerlık ön planda yumruk sıkılarak mı yapılıyor? Liseli ergenler de, büyükler de, esnaflarda da kavgalar eninde sonunda boğuşarak bitiyor. Bakış açınızı bence biraz bu yöne çevirin, yerde iyi olmak oldukça efektiftir. Burası Türkiye, kimse uzakta durup yumruk sallamıyor. Bir şekilde ayakta veya yerde birebir temaslı boğuşuyor insanlar.

Yumruk atmayı bilmediklerinden boksa gitmesi bile çok mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…