Detaylar
Kim cevapladı?0xraptoRwave
Üstün
NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 var şu anda. Şu anlık ihtiyacımı görüyor, tabii şu anlık.
Koneko Toujou
Üstün
Ben Sapphire Pure RX 9060 XT 16 GB kullanıyorum. Siz?
Ana sistemimde Sapphire Pulse RX 580 8 GB (mavi versiyon). 2. kasamda da kondansatörlerini kendim tamir ettiğim ASUS R9 380 var.
Xbox 360E
Üstün
Bende tertemiz içi açılmamış Gaming X R9 380 4GB vardı, keşke satmasaydım diyorum. Güzel kart.Ana sistemimde Sapphire Pulse RX 580 8 GB (mavi versiyon). 2. kasamda da kondansatörlerini kendim tamir ettiğim ASUS R9 380 var.
Koneko Toujou
Üstün
Bende tertemiz içi açılmamış Gaming X R9 380 4 GB vardı, keşke satmasaydım diyorum. Güzel kart.
Bendeki mining çıkmasıydı. Arkadaştan görüntü vermiyor diye aldım kondansatörler uçmuş onları değiştirdim çalışıyor şu an.
Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 4060 kullanıyorum. En yüksekte oynadığım RDR 2 ve The Last of Us Part II'yi kasmadan oynayabiliyorum. GTA 6 veya RDR 3 çıkana kadar yeni çıkan ekran kartlarından almayı düşünmüyorum. Şu anda memnunum, tavsiye ederim.
Nitro+ 7900XT
4070Ti Super'den geçmiştim. Hayatımda verdiğim en iyi karar.
Dizüstünde 140W 5070Ti var.
4070Ti Super'den geçmiştim. Hayatımda verdiğim en iyi karar.
Dizüstünde 140W 5070Ti var.
Bendeki mining çıkmasıydı. Arkadaştan görüntü vermiyor diye aldım kondansatörler uçmuş onları değiştirdim çalışıyor şu an.
Miningi işletim sistemi yerine ekran kartına mı yapıyorlar? İlk defa duydum. Ben İtopya'dan aldım bütün sistemi, sabah kalkıyorum gece yatıyorum. Sürekli çalışıyor arı gibi, hala hiçbir sorunu olmadı. 2. el sıkıntıymış bence hocam. Kimin nasıl kullandığını bilemezsin. Belki dinlendirmeden sürekli çok yüksek derecede çalıştırıp hasar vermiş bile olabilirler. Gene mining bulaştırsa iyi yani.
ASUS Dual RX 6650 XT.
termalmacun
Başarılı
Buradakilerin tavsiyesini dinlemeyip 3050 almıştım, galiba hayatımda verdiğim en kötü karar olabilir.
Yeni konular
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide