tugrul

Yetkin
Yer
İstanbul, TR
Merhabalar, el konsoluna heveslendim. Yılda 1-2 defa anca oynarım muhtemelen sırf hevesimi atmak için... PSP olanlarda hala satın alım yapılıp Store'ları kullanılabiliyor mu? Veya PS4-PS5 kütüphanemizdeki uyumlu oyunlar oynanabiliyor mu? Ya da PSP dışında Steam'i çalıştıran, modelinin eski-yeni olması önemli değil, hangi konsolu önerirsiniz? Teşekkür ederim.

PSP'den öyle bir beklentiler girmişsin ki 64MB RAM olan sisteme istekleri Sony görse şaşar kalırdı. Bütçe nedir? PSP alman iyi olur, en azından kırılıyor.

PSP'den öyle bir beklentiler girmişsin ki 64MB RAM olan sisteme istekleri Sony görse şaşar kalırdı. Bütçe nedir? PSP alman iyi olur, en azından kırılıyor.
Açıkçası kırmak istemiyorum düzgün alışveriş yapıp oynamak istiyorum ya da Steam'imi bağlamak istiyorum. Bütçe XX.XXX'i görmeyecek şekilde planlıyorum.

Mecbur o rakamları göreceksin yani. ASUS Rog Ally, Steam Deck ya da Lenovo Legion Go gibi cihazlara bakman gerekiyor bunlar da rahat XX.XXX görürsün. Oyunlar pahalı bildiğin gibi. Bence ucuz yollu PSP alıp, kırıp oynamaya bakardım. @Simon hocam yardımcı olur.

PSP'de nasıl olacak o iş, fosil bir cihaz? Bırak PS4-5'i, PS2-3 oyunlarını bile oynayamazsın, onun için 5 haneli sayılara çıkman lazım para olarak. Steam Deck var, Asus ROG Ally var vs vs. Bir de PSP'de dijital mağaza yok.
Dijital mağaza olmaması üzdü. Sarı siteden ikinci el Steam veya ASUS bakacağız artık. Teşekkürler herkese.

Dijital mağaza olmaması üzdü. Sarı siteden ikinci el Steam veya ASUS bakacağız artık. Teşekkürler herkese.

Dijital mağaza dönemi vita ve PS3 ile yaygınlaştı yoksa Sony UMD ile uğraşır mıydı? (yoktu demiyorum fakat dönemin şartlarından berbattı şu anda ise doğal olarak kapalı bir hizmet)

AAA kalitesinde oyunlara sahip sayılabilecek adamakıllı en uygun fiyatlı cihaz Nintendo Switch. Onda da AAA oyunların portu varsa da berbat anca kendi exclusive AAA oyunları güzel. Tavsiyem ally, Legion veya deck bakman ama deck daha güçsüz kalır. Ayrıca bilgin olsun bunlar PSP gibi taşıyabileceğin cihazlar değil eğer öyle bir cihaz arıyorsan Retroid + emülatör gibi yöntemlere başvurmalısın.

Dijital mağaza dönemi vita ve PS3 ile yaygınlaştı yoksa Sony UMD ile uğraşır mıydı? (yoktu demiyorum fakat dönemin şartlarından berbattı şu anda ise doğal olarak kapalı bir hizmet)

AAA kalitesinde oyunlara sahip sayılabilecek adamakıllı en uygun fiyatlı cihaz Nintendo Switch. Onda da AAA oyunların portu varsa da berbat anca kendi exclusive AAA oyunları güzel. Tavsiyem ally, Legion veya deck bakman ama deck daha güçsüz kalır. Ayrıca bilgin olsun bunlar PSP gibi taşıyabileceğin cihazlar değil eğer öyle bir cihaz arıyorsan Retroid + emülatör gibi yöntemlere başvurmalısın.
PSP gibi taşımaktan kastınızı anlayamadım.