Delux M800 Ultra, zamanında iyi ki parayı arttırıp almışım. Şahane. Hiçbir sorun yaşamadım, gecikme değerlerini de çok beğeniyorum, şarjını da çok beğeniyorum, hafifliğini de çok beğeniyorum. Hatta çok güzel kokuyor. İçinden bir örgü kablo çıktı, onu da hâla kullanıyorum ona da bayıldım. Malzeme kalitesi dışında süper.
1700 lira gibi bedava bir fiyata almıştım bende. İyi ki almışım diyorum harbiden her konuda 10 numara. Malzeme kalitesi daha iyi olsa 3 bin bandına satılırdı zaten. :D

Input lagı inanılmaz fazla, nasıl kullanıyorsunuz hocam? Ben iş yerinde iptal edip Razer'ı götürmeye başladım.
Hangi cihazda kullanıyordun? MacBook'umda ve iş yerimdeki tüm bilgisayarlarda (Mac Pro, Mac Studio, Mac Mini) Magic Mouse kullanıyorum ve lag hissetmiyorum. Müthiş kabiliyetli bir mouse. Ayrıca dokunmatik yüzeyi iş yaparken sağa ve sola kaydırmalarda inanılmaz işime yarıyor video düzenleme yaparken timeline üzerinde.

Hangi cihazda kullanıyordun? MacBook'umda ve iş yerimdeki tüm bilgisayarlarda (Mac Pro, Mac Studio, Mac Mini) Magic Mouse kullanıyorum ve lag hissetmiyorum. Müthiş kabiliyetli bir mouse. Ayrıca dokunmatik yüzeyi iş yaparken sağa ve sola kaydırmalarda inanılmaz işime yarıyor video düzenleme yaparken timeline üzerinde.
2020 iMac'te ve M2 Pro Mac Studio'da kullandım. Biz de video düzenleme yapıyoruz dokunmatik yüzey konusunda dediğin doğru fakat daha kolayı Pro Tools'da Shift + Scroll ile yada R ve T ile daha hızlı ve isabetli.