Detaylar
Kim cevapladı?Sen ne kullanıyorsun Kaan?
Şöyle diyeyim; 1 yıl kullandım, scroll sorunu oldu diye garantiye verdim, sıfır mouse yolladılar. 1 kez deneme amaçlı kullandım, kutusuna koydum.Essential kronik encoder sorunlu, eli kulağındadır belki.![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Ajazz 159 Pro.
Üfleyince bir sürelik düzeliyor, sonra yine başlıyor. Razer'ın çoğu modelinde var bu sorun.Şöyle diyeyim; 1 yıl kullandım, scroll sorunu oldu diye garantiye verdim, sıfır mouse yolladılar. 1 kez deneme amaçlı kullandım, kutusuna koydum.
Bende de var, yedekte duruyor. Yazılımdan tıklama süresini 4-8 ms yapın. İyi bir model aslında build kalitesi dışında.Delux M800 Ultra. Boyada parlamalar oluştu, bir de çift tıklama sorunu başladı. Verdiğim para resmen haram oldu.
Hayır, olmadı. Garanti varken yolladım, mouse verdiler, sıkıntı yok. Şu aralar Razer Cobra'yı çok seviyorum; hem hafif, hem iyi.Üfleyince bir sürelik düzeliyor, sonra yine başlıyor. Razer'ın çoğu modelinde var bu skrun.
Cobra'da o sorun yok, F/P faredir.Hayır, olmadı. Garanti varken yolladım, mouse verdiler, sıkıntı yok. Şu aralar Razer Cobra'yı çok seviyorum; hem hafif, hem iyi.
CyHaN_Atalay
Uzman
Lamzu Thorn 4K (1000 Hz'de kullanıyorum, alıcıya o kadar para bayılamazdım
).