Tabii ki güzel ya. Forumda birisi önerdiği için almıştım, iyi ki de almışım diyorum.
SS Prime+'nın da click sesleri güzel. Tok bir sesi var, hoşuma gidiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki güzel ya. Forumda birisi önerdiği için almıştım, iyi ki de almışım diyorum.
Kaç defa yazılım silip yükledim, eski ve yeni tüm sürümleri denedim ama hiçbir değişim olmadı. Son çare olarak tepkime süresini 10 ms’e çektim; yine ara ara yapıyor ama artık alıştım.Üfleyince bir sürelik düzeliyor, sonra yine başlıyor. Razer'ın çoğu modelinde var bu sorun.
Bende de var, yedekte duruyor. Yazılımdan tıklama süresini 4-8 ms yapın. İyi bir model aslında build kalitesi dışında.
Gereksiz ki zaten, benim Viper V3 Pro'da 8 kHz dongle var, yine de 1 kHz'de kullanıyorum. Üstüne boşuna işlemciyi yoruyor, şarjı deli gibi içiyor.Lamzu Thorn 4K (1000 Hz'de kullanıyorum, alıcıya o kadar para bayılamazdım).
LoD sorunlu bir model, umarım denk gelmez.SteelSeries Rival 3. 1 yıllık falan. Şimdilik bir sorunu yok, bakalım ileride kronik sorunları bana da denk gelecek mi...
Hakikaten çok gereksiz hatta mühendislik hatası gibi bir şey yaGereksiz ki zaten, benim Viper V3 Pro'da 8 kHz dongle var, yine de 1 kHz'de kullanıyorum. Üstüne boşuna işlemciyi yoruyor, şarjı deli gibi içiyor.
Onu da geçtim, en ufak fark bile olmuyor.Hakikaten çok gereksiz hatta mühendislik hatası gibi bir şey yaHani oyuncu farelerini rekabetçi oyunlar için alırsın çoğunlukla mesela ama rekabetçi oyunlar zaten işlemci odaklı oyunlar. Üstelik bunun üstüne de işlemci kullanımını arttıran teknoloji kullanmak da mantıksız geliyor bana.
Şu anda Scyrox V6.