Detaylar
Kim cevapladı?
5
5124
Ziyaretçi
Listede yok. DualShock5 kullanıyorum.
ATK Battle Axe Pro Siyah. Çoğu insan problem yaşamış, ben çok memnunum.
- Makaleler
- 51
Logitech F710 ve Monster Pusat Pro Wireless var evde ama F710'u kullanıyorum. İkisinden de pek memnun olduğum söylenemez ama işimi görüyor.
belirsizz
Yetkin
Gamepad kullanmıyorum ama güzel bir indirim olursa almayı düşünüyorum araba oyunları için.
- Makaleler
- 1
Şimdiye kadar Xbox 9. nesil, Dual Sense 5, Xbox Elite Series 2, 8Bitdo Ultimate BT kullandım. Şimdi de Gamesir Cyclone 2 kullanıyorum.
Series X'imden kalma Elite Series 2'im boşa çıktı, artık sadece PC'de kullanıyorum.
1X Dualsense | 1X Dualsense Edge sahibiyim, hikayeli oyunlarda konsolun yanında gelen Dualsense'in vanilla halini kullanıyorum ama FPS oyunlarında Edge'e geçiyorum.
Bir tane Ghost of Yötei Dualsense'im var ama kullanmaya kıyamıyorum...
Sağlamlık, malzeme kalitesi ve ergonomi olarak en sevdiğim kesinlikle Elite Series 2, ancak teknoloji olarak Dualsense Edge önde. Fakat tasarım olarak kesinlikle GoY Dualsense en iyisi.
1X Dualsense | 1X Dualsense Edge sahibiyim, hikayeli oyunlarda konsolun yanında gelen Dualsense'in vanilla halini kullanıyorum ama FPS oyunlarında Edge'e geçiyorum.
Bir tane Ghost of Yötei Dualsense'im var ama kullanmaya kıyamıyorum...
Sağlamlık, malzeme kalitesi ve ergonomi olarak en sevdiğim kesinlikle Elite Series 2, ancak teknoloji olarak Dualsense Edge önde. Fakat tasarım olarak kesinlikle GoY Dualsense en iyisi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Lian Li Galahad II Lite Performance 360'ın çalışmayan fanı değiştirilebilir mi?
- muhammetaktas122