Hangi GSM firmasını önerirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bozend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 263
  • Etiketler Etiketler
    gsm hangi

Bozend

Uzman
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar. Şu anlık Turkcell'deyim, ensar olayları yüzünden çıkmayı düşünüyorum. Belirli sebeplerden dolayı bayiye gidemiyorum. Online'dan hangisine geçiş kolay? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turckcell iyidir hocam kalın bence.

Merhaba arkadaşlar. Şu anlık Turkcell'deyim, ensar olayları yüzünden çıkmayı düşünüyorum. Belirli sebeplerden dolayı bayiye gidemiyorum. Online'dan hangisine geçiş kolay? Şimdiden teşekkürler.

Hepsi aynı hocam değişen bir şey yok. İktidar bunlara sahip çıkıyor bu yüzden hangisine geçersen geç bir şey değişmiyor. Yatırım yapma ihtiyaçları yok zira kendilerini denetleyen var mı şüpheli. Ama fatura kısmına gelince 10gb internete 500 lira istemeyi biliyor ahlaksızlar.

Turkcell ve TT zaten AKP yani ensar güdümünde kuruluşlar tek seçenek sıkıntılarına rağmen Vodafone.

Hocam mesaj banım varda Türk Telekom faturasız a geçip sonra Vodafone'a geçişte sorun olur mu şu an Vodafone'a onlinedan geçemiyorum faturam kesilmesin diye geçeceğim TT'ye

Bana 8 GB'yi 600 liraya vermeye çalıştı Turkcell kalmak bile suç

Hem Türk Telekom hem Vodafone hangisi daha F/P ise ona gec.

Hocam ayın 6'sında burs yatacak bende Turkcell faturasizdan TT faturalıya attığım fotoğraftaki paket ile geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye ederim. Ama bulunduğunuz yerde iyi çekip çekmediğini de kontrol edin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250425_005819_Chrome.webp
    397,3 KB · Görüntüleme: 76
Ben Bimcell kullanıyorum. Faturasız seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…