Şu an 25 GB internete 700 küsur TL ödüyorum. Epey pahalı geliyor. Aslında Türk Telekom'a geçmeyi de düşündüm; ama hattım 12-13 sene önce alındığı için benim değil de başkasının üstüne. Sizce hangisini seçmeliyim? 40 GB olan fena durmuyor sanki. 200 TL fark ile 60 GB olanı da alabilirim ama 1.100 TL çok fazla. Faturalıyım.
Detaylar
Kim cevapladı?Kostes
Başarılı
Açıkçası paketlerden ziyade operatör değişikliği yaparsanız( Türk Telekom'a geçip tekrar Turkcell'e geçmek gibi) yeni gelenlere özel paketler daha uygun ve daha yüksek gb'li oluyor. Mart'ta ben git gel yaptım Turkcell'e 90 GB 650 TL ödüyorum önceki senede aynı şekilde 470 TL'ye 60+30 GB kullanıyordum.
RoaringLion
Üstün
Tamamen kişinin gereksinimlerine bağlı olarak tercih yapılması gereken bir durum. Ama şurası açık ki GB sınırı arttıkça paketler daha uyguna geliyor. Örneğin 80 GB'lık paket 1.301 TL ise içler dışlar çarpımından 30 GB'lık paket 487,87 TL olmalıydı ama 831 TL'ye satılıyor. Bütçenize ve gereksinimlerinize uygun hareket edin.
Ek olarak Vodafone'da çok daha uygun fiyata çok daha yüksek sınırlı paketler var.
Ek olarak Vodafone'da çok daha uygun fiyata çok daha yüksek sınırlı paketler var.
Hmm. Mümkünse operatör değiştir. Ben 43 GB'ye 730 TL (760 geliyor ek vergi falan derken) olacak şekilde Türk Telekom ile taahhüt yeniledim ve pişmanım. Keşke Vodafone'a taşısaydım diyorum numaramı, ayni paraya 60 küsür GB veriyorlardı. Bundan sonra her taahhüt bitişinde operatör değiştireceğim, deli ettiler adamı.
Türk Telekom'a geçeyim diyorum beyler, ne diyorsunuz? Ya da Vodafone? Muazzam pahalı yanı, bu fiyat fahiş değil bildiğin fuhuş abi.
Türk Telekom'a geçeyim diyorum beyler, ne diyorsunuz? Ya da Vodafone? Muazzam pahalı yanı, bu fiyat fahiş değil bildiğin fuhuş abi.
Hangisi adam gibi fiyat veriyorsa hiç durmadan geç. 12 ay sonra bir daha geç. Bunlara sadık müşteri yaramaz, böyle sürekli yeni müşteri fırsatı alacaksin.
RoaringLion
Üstün
Katılıyorum. Taahhüt sonunda hangi operatörde olursanız olun, diğer operatörlerin kampanyaları daha uygun oluyor. Kendim de fark etmiştim. O nedenle taahhüt sonunda operatör değişikliği çok mantıklı.Hmm. Mümkünse operatör değiştir. Ben 43 GB'ye 730 TL (760 geliyor ek vergi falan derken) olacak şekilde Türk Telekom ile taahhüt yeniledim ve pişmanım. Keşke Vodafone'a taşısaydım diyorum numaramı, ayni paraya 60 küsür GB veriyorlardı. Bundan sonra her taahhüt bitişinde operatör değiştireceğim, deli ettiler adamı.
Taahhüt yok, cayma bedelim de yok. 13 senedir müşteriyiz insan utanır şu fiyatları vermeye. Çakallık resmen bu. Salla Kazan diye hediye sistemi var bir cacık verdiği de yok. Günlük 2 GB İnstagram falan. Birazdan bayiye gidip numaramı taşıyacağım, hem de fiyatlar hakkında bilgi alacağım. Alacağım fiyatlarin bundan daha iyi olacağı kesin...
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Kupon Amazon'da LEGO'da 1.500 TL'ye 300 TL indirim!
- Caner Uncu
-