Heisenberg55
Uzman
Başlıkta gördüğünüz gibi normalde 600 ödüyordum, bu sene 900'e çıkıyor. Ne yapmalıyım? Sizce uygun mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bazı paketler sınırsız internet sağlıyor bu fiyata. Farklı bir operatöre geçildiğinde güzel fırsatlar sunuluyor bence bir değerlendirin derim.Başlıkta gördüğünüz gibi normalde 600 ödüyordum, bu sene 900'e çıkıyor. Ne yapmalıyım? Sizce uygun mu?
Hocam bazı paketler sınırsız internet sağlıyor bu fiyata. Farklı bir operatöre geçildiğinde güzel fırsatlar sunuluyor bence bir değerlendirin derim.
Başlıkta gördüğünüz gibi normalde 600 ödüyordum, bu sene 900'e çıkıyor. Ne yapmalıyım? Sizce uygun mu?
Pazarlama stratejisi hepsi. İlk sene uygun fiyata kullanıyorsun sadece.Hocam bazı paketler sınırsız internet sağlıyor bu fiyata. Farklı bir operatöre geçildiğinde güzel fırsatlar sunuluyor bence bir değerlendirin derim.
Pazarlama stratejisi hepsi. İlk sene uygun fiyata kullanıyorsun sadece.
Moruk düşünmedim değil ama tüm hesaplarım bu numaraya bağlı, banka hesapları felan. Her sene bu angaryayla uğraşmak istemedim.Her sene farklı operatör en mantıklısı o zamanayrıca bir baş kaldırmamız lazım bu operatörlere. 1 kilobaytlık bir şey bile izlesen 100KB sayılıyor, 100 MB videoyu vs. yurt dışı operatörler sıkıştırarak boyutunu düşürüyor bizim operatörlerin umurunda değil.