Hangi hikâyeli oyunu önerirsiniz?

• Mafia: The Old Country

Oy: 9 36,0%
  • Crimson Desert

Oy: 10 40,0%
  • Black Myth: Wukong

Oy: 6 24,0%
  • Assassin's Creed Shadows

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25

Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Herkese selam,

Anketteki oyunlardan hangisini önerirsiniz? Epey hikâyeli oyun oynamış biriyim. Şu sıralar ankettekiler dikkatimi çekti. Ankettekiler dışında öneri yapmanıza gerek yok.

Hiç Assassin's Creed serisi oynamadım ama Ghost of Tsushima'yı çok sevdiğim için Assassin's Creed Shadows bana onu anımsattı. O yüzden bu oyuna meyilliyim.

Black Myth: Wukong yazdım ama hiç souls-like oyun oynamadım. Sadece merak ediyorum.

Teşekkürler.

Herkese selam,

Anketteki oyunlardan hangisini önerirsiniz? Epey hikâyeli oyun oynamış biriyim. Şu sıralar ankettekiler dikkatimi çekti. Ankettekiler dışında öneri yapmanıza gerek yok.

Hiç Assassin's Creed serisi oynamadım ama Ghost of Tsushima'yı çok sevdiğim için Assassin's Creed Shadows bana onu anımsattı. O yüzden bu oyuna meyilliyim.

Black Myth: Wukong yazdım ama hiç souls-like oyun oynamadım. Sadece merak ediyorum.

Teşekkürler.

Hocam böyle anketli olarak oyun seçme olayı bayağı bir hoş. Cevaba gelecek olursam Crimson Desert diyebilirim sanırım.

@Michael MYERS, @Ömer_Yeter Crimson desert sanırım açık dünya oyunu değil mi? Keyifli olabilir bir açık dünya oyunu aslında.

Yani @Michael MYERS hocamın dediği gibi biraz sabır gerekli bu oyuna. :D

Crimson desert açık dünya ve çok ama çok açık bir dünya. Her oyundan biraz var gibi yani çok dolu dolu bir oyun. Kelimelerle ifade edemiyorum.

Yılın oyunu ödülü alırsa hiç şaşmam ben. Karşısında en büyük rakip bir RE9 olur muhtemelen.

Crimson Desert'a vaktiniz yoksa bulaşmayın, bitiremezsiniz. Adamlar öyle bir Açık Dünya yapmış ki, kelimelerle bitirmek bile mümkün değil. Yapımcıların bile yaptıkları bölümleri unuttuğu bir oyun Crimson Desert. O yüzden onu eleyerek Black Myth: Wukong'u öneriyorum.

Crimson Desert açık dünya ve çok ama çok açık bir dünya. Her oyundan biraz var gibi yani çok dolu dolu bir oyun. Kelimelerle ifade edemiyorum.

Open World Pro Max yapmış adamlar; bu Meem'leri uzattıkça uzatabiliriz, çok keyifli dillendirilmesi :D.

AC serisi oynamadan Shadow oynamak pek olmaz gibi abi. Bazı oyunlar birbiriyle direkt bağlantılı değil evet ama hikâyeye tamamen hâkim olmak ve oyun içinde önceki oyunlarda yapılan göndermelere şâhid olmak için gerekli.

O sebeple seriyi en başından oynayarak başlamanı tavsiye ederim.

Crimson Desert sarabilir ama fiyâtı baya pahalı. Gerçi senin gibi bir Zengin'e koymaz. 😆😅😅

Ekstradan izlediğim kadarıyla oyna sadece ana hikâyeye takılayım oynayayım bir oyun da değil, Witcher gibi uzun soluklu bir oyun.

Crimson Desert'a 100 saatten fazla gömecekseniz Crimson desert derim, Mafia old country daha linear ve düz bir kafada ana hikayesi de kısa 50 dolara değmez diye düşünüyorum.