Hangi hikâyeli oyunu önerirsiniz?

• Mafia: The Old Country

Oy: 10 31,3%
  • Crimson Desert

Oy: 13 40,6%
  • Black Myth: Wukong

Oy: 7 21,9%
  • Assassin's Creed Shadows

Oy: 2 6,3%

• Oy verenlerin toplamı
    32
AC serisi oynamadan Shadow oynamak pek olmaz gibi abi. Bazı oyunlar birbiriyle direkt bağlantılı değil evet ama hikâyeye tamamen hâkim olmak ve oyun içinde önceki oyunlarda yapılan göndermelere şâhid olmak için gerekli.
AC serisinin hiçbir oyunun hikayesi öğrenmek için fazladan 1 tane daha oyun oynamaya değecek kadar kaliteli değil bence.

Crimson Desert açık dünya ve çok ama çok açık bir dünya. Her oyundan biraz var gibi yani çok dolu dolu bir oyun. Kelimelerle ifade edemiyorum.
Asla önermiyorum iğrenç, rezil rüsva bir oyun. Bu mesajı attığımda oyunun 15. saatindeydim. Buraya kadar her şey on numaraydı ama bundan sonra oyunu sallamışlar.

Görev dizaynı iğrenç. Mesela bir görevde ok kullanmazsan görevi yapamıyorsun ama görev başlamadan belirtilmiyor. Gittiğin gibi geri dönüyorsun.

9. Chapter'dan sonra hiçbir mantığa dayalı olmayan Puzzle'lar var. Videosuz yapmak imkansız gibi bir şey. Kusma derecesine geldim artık öğğğ. Sırf oyunun saatini uzatmak için koymuşlar.

Saçma sapan buglar 20. patch'e rağmen devam ediyor. Cyberpunk olsa söverdiniz. Ama bu farklı oyun olduğu için kimsenin sesi çıkmadı medyada.

Shadows.

Asla önermiyorum iğrenç, rezil rüsva bir oyun. Bu mesajı attığımda oyunun 15. saatindeydim. Buraya kadar her şey on numaraydı ama bundan sonra oyunu sallamışlar.

Görev dizaynı iğrenç. Mesela bir görevde ok kullanmazsan görevi yapamıyorsun ama görev başlamadan belirtilmiyor. Gittiğin gibi geri dönüyorsun.

9. Chapter'dan sonra hiçbir mantığa dayalı olmayan Puzzle'lar var. Videosuz yapmak imkansız gibi bir şey. Kusma derecesine geldim artık öğğğ. Sırf oyunun saatini uzatmak için koymuşlar.

Saçma sapan buglar 20. patch'e rağmen devam ediyor. Cyberpunk olsa söverdiniz. Ama bu farklı oyun olduğu için kimsenin sesi çıkmadı medyada.
70 dolar mı verdin, denizlere mi açıldın?