Loutermilch

Başarılı
Seriyi oynamayacağım, sadece bir tane oynayıp çekilmek gibi bir plan var kafamda. İnternette en çok WoA önermişler fakat 3 oyun oynamak istemiyorum. Teknik açıdan yaşlı hissettirmeyecek, arkama yaslanıp keyifli bir şekilde bitirip kenara koyabileceğim en iyi Hitman oyunu hangisi?

WoA 3 oyun gibi değil. Tek bir uzun oyun tarzında ilerliyor. Hikayesi bağlantılı ve mekanik zaten tamamen aynı. Absolution fena değil ama WoA kesinlikle daha iyi. Absolution'da mekanikler falan beni pek sarmadı.

WoA 3 oyun gibi değil. Tek bir uzun oyun tarzında ilerliyor. Hikayesi bağlantılı ve mekanik zaten tamamen aynı. Absolution fena değil ama WoA kesinlikle daha iyi. Absolution'da mekanikler falan beni pek sarmadı.
3 oyun derken uzunluktan bahsetmiştim, 30 saat civarı oynama süresi var diye tahmin ediyorum. Şu an Hitman'den tek beklentim 8-12 saat arasında bitirebilmek.

3 oyun derken uzunluktan bahsetmiştim, 30 saat civarı oynama süresi var diye tahmin ediyorum. Şu an Hitman'den tek beklentim 8-12 saat arasında bitirebilmek.

Ben yavaş yavaş oynayarak 25 saat civarında bitirmiştim. Sonra freelancer ve yan görevleri falan tamamladım şu an 50 saat civarında (hatta güncelleme gelmiş şu anda onu kuruyorum :) ). Ama Absulotion'ı 14 saatte bitirmişim ama mekanikleri falan bana çok hantal geldi dediğim gibi.

Absolution için üstteki yorumlara katılabilirim. Hikayesi çok güzel içine çekiyor ama mekanikleri ağır. 1-2-3 kontratlar tadında, bence güzel. WoA oynamadığım için yorum yapamıyorum.