Hangi internet sağlayıcıdan hizmet alıyorsunuz, memnun musunuz?

Bölgenizin altyapısına göre değişiyor bu memnuniyet. Ama ben Superonline'dan memnunum. Arada böyle güzel sürprizler yapıyorlar. Yılda 2 kez denk geliyorum. Mesela 16'sına kadar internet hızımı artırdılar.

Turkcell Superonline diyorum. İnternet hızımız stabil değil ve Huawei HG658 V2 modemden memnun değilim.

Turkcell Superonline diyorum. İnternet hızımız stabil değil ve Huawei HG658 V2 modemden memnun değilim.
Bizim buradaki ekip çok mu iyi bilmiyorum ama maşallahı var. 2021 yaz ayında durduk yere gelip memnuniyet anketi yaptılar kapıda. Sonra modemi kontrol edebilir miyim dedi teknisyen. İçeri girip modeme baktı, dedi ki bu modem eski. Sizi WiFi 6 modemine güncelleyelim. Gidip arabadan modemi aldı, geldi taktı ve gitti.

Ümraniye Şerifali bölgesindeyim 7 yıldır ve inanılmaz memnunum. Maşallah diyeyim nazar değmesin.

Ev interneti olarak Turkcell Superonline Fiber kullanıyorum, memnun değilim. Bulaşmayın. Türk Telekom bile çoğunluğu devlete ve devlete bağlı fonlara bağlı olsa bile çoğu VPN'i ve DNS'i engellemiyor. Turkcell Superonline ise aklına essin yeter. Çok sert bir DPI uygulamaları da cabası. Ayrıca saçma gerekçelerle bazı sosyal medya platformlarına bant daraltma da yaptıklarını duydum, ama bunun doğruluğundan emin değilim.

Mobil internet olarak Türk Telekom kullanıyorum, malî açıdan olmasa da hizmet açısından memnunum. Bulunduğum ilde mobil olarak en fazla çeken operatör Türk Telekom olarak belirlenmiş. Doğru da belirlenmiş. Ben Türk Telekom, babam ve annem Vodafone kullanıyor. Mobil internet ile bağlandığımda her yere anında ulaşabiliyorum. Annem ve babam ise uzun süre beklemek zorunda kalıyorlar (buna rağmen ne var Vodafone'da demeyi ihmal etmiyorlar ). Malî açıdan bakacak olursak Vodafone'a göre çok pahalı. Bulunduğunuz ilde de iyiyse tavsiye ederim.

Bize bu zamana kadar gelip müşteri memnuniyet anketi yapan olmadı. Biz onlara modem eski dediğimiz zaman bizden şaka gibi 400 TL civarı ücret istiyorlar. Oturduğumuz yer 10 yıldır İstanbul, Bahçelievler.

Turkcell Superonline kullanıyorum. Başvurduğum gün gelip kurulum yaptılar. Fiber 100Mbps kullanıyorum 96-98 arası download hızı veriyor.

Türk Telekom kullanıyorum ve genellikle memnunum. Sadece belli zamanlarda 3-4 gün geçmeyen ping oluyor onun dışında stabil.

PoyrazNet. Bilindik, kalite, uygun ve bankalarda SMS sorunu yaşamayan ISS bu. Son zamlar geçen zamlara göre fazla oldu. Geçeyim diyorum başka daha uygun ISS farklı sorunlar, kesilmeler duyuyorum. TürkNet şu ana kadar nasip olmadı, eskide de pahalıydı. TürkNet ne zaman tek fiyat politikasından vazgeçerse veya diğer ISS'lerle benzer fiyat olursa belki geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…