Detaylar
Kim cevapladı?Türknet?
Ken Carson
Uzman
Oturduğum bölgede Turkcell çok iyi çalışıyor ve eski müşterilerine çok güzel kampanyalar yapıyor bence. Oturduğun bölgede altyapına göre bakabilirsin.
Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum.
Anladım. İyi fiyat varsa Türk Telekom'dan devam edebilirsin. Olmadı Turkcell'e geç.Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
TurkNet'te 12 ay sabit fiyatlı ve indirimli almanız mümkün.Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum.
Ayrıca davetiye kodu ile 1 ay ücretsiz kullanmanız da mümkün. Yani 12 ay için 11 ay sabit ödeyebilirsiniz.
Nereden bakacağım?Oturduğum bölgede Turkcell çok iyi çalışıyor ve eski müşterilerine çok güzel kampanyalar yapıyor bence. Oturduğun bölgede altyapına göre bakabilirsin
ToprakElgz
Becerikli
Türknete tek seferde 1-2 yıl ödenebiliyor.Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-