Blackraven

Üstün
Yer
Diego Armando Maradona Stadyumu
Merhaba,

Ailemi hayırlısıyla yeni bir eve taşıyorum ve internet bağlatma zamanı geldi. Sadece Türk Telekom altyapısına sahip bir muhitte bulunmaktalar. Baktığım zaman Telekom modem dahil ₺775'lik 18 ay taahhütlü 100 Mbps sunuyor. Diğer firmaların ise fiyatları dalgalanıyor. Özellikle Vodafone faturalı hat üyelerine ₺90 indirim yaptığı için kurulum ücreti+modem dahil olmak üzere 12 ay taahhüt ile ₺569'ye 100 Mbps vadediyor.

Bir yandan altyapıyı sağlayan firmadan alıp herhangi bir soruna karşı önlem almak istiyorum ama öbür taraftan da altyapının aynı olması, zaten her türlü TT ekiplerinin ilgileniyor olması gibi faktörlerden dolayı alternatif firmalarda ilgimi çekiyor. Sonuçta altyapı aynı olduğu için performansın aynı olması gerekiyor değil mi?

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben TurkNet tavsiye ederim.

TT altyapısıyla TurkNet fiber kullanıyorum, 110 Mbps civarı download, 50 Mbps de upload hızı veriyorlar. Diğer operatörlerde baktığımda 20 Mbps upload vardı.

Eğer 12 ayı topluca öderseniz de aylık 600 TL'ye geliyor. Ki bu 12 ayı da vade farksız 6 ay taksite bölebiliyorsunuz. Ben zam gelmeden önce öyle yaptım. Böylece zam olayı da olmamış oluyor, 12 ay sabit kalıyor. Bir bakımdan taahhüt gibi.

Taahhütlü istiyorum. Ailemi her zam dönemi taşımak istemiyorum. Senede 1 kere uğraşmaya değer.
Diğer firmalarin durumunu bilmediğim için TT onerebilirim. Ama TurkNet'i denemenizi tavsiye ederim. Iptali vs. kolay zaten. Yüklü miktarda zam gelirse iptal edebilirsiniz. TurkNet'in 12 ay peşin ödeme kampanyası ile daha uyguna geliyor. Ama bir anda o kadar vermek zorlayabilir belki.

6 taksite bölünüyor, hepsini peşin ödemeye gerek yok.

Peşin ödedikten sonra iptal nasıl oluyor acaba. Şimdi denemek için bağlatsak sonra senelik yapılabiliyor mu acaba? TT'nin 18 ay ₺775 vermesi hoş ama modem kirası alması ve başka modem kullanamıyorsunuz demesi de bir o kadar hoş değil.

Şimdi denemek için bağlatsak sonra senelik yapılabiliyor mu acaba?
İstediğin zaman senelik ödeme yapabiliyorsun. Ben bağlattıktan 2 ay sonra önümüzdeki 1 seneyi ödedim, onu da 6 taksite bağladım.

Peşin ödedikten sonra iptal nasıl oluyor acaba.
1764247160214.webp