1200TL olması lazım. O da 6 ay taksite bölünüyor.Kurulum bedeli var mı acaba? Web sayfasında göremedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet, var. Ben yanlış hatırlamıyorsam 800 TL falan ödedim. Şu an değişmiş midir bilemiyorum, arayıp sorabilirsiniz. Bu arada davet koduyla kayıt yaptırın, 1 ay bedava oluyor.Kurulum bedeli var mı acaba? Web sayfasında göremedim.
2-3 hafta önce 1200 TL ödedim. 6 ay taksitle tabii.Evet, var. Ben yanlış hatırlamıyorsam 800 TL falan ödedim. Şu an değişmiş midir bilemiyorum, arayıp sorabilirsiniz. Bu arada davet koduyla kayıt yaptırın, 1 ay bedava oluyor.
Blackraven
Üstün
2-3 hafta önce 1200 TL ödedim. 6 ay taksitle tabii.
Evet, var. Ben yanlış hatırlamıyorsam 800 TL falan ödedim. Şu an değişmiş midir bilemiyorum, arayıp sorabilirsiniz. Bu arada davet koduyla kayıt yaptırın, 1 ay bedava oluyor.
Bu durumda aylık ₺600'ye geliyor. Modem ücreti de sanırım. Telekom 18 aylığına ₺775 diyor. Vodafone Net ise ₺580 civarına 12 ay taahhüt veriyor.
Şimdi düşününce Telekom'a ₺13.950 ödeyeceğim 18 ayda. TurkNet seneye %50 zam yapsa ₺750'ye geliyor yani 7200+4500. ₺11.700'e gelmiş oluyor TurkNet. Tabii referans ile ilk ay ücretsiz desek ona da ₺500 yazarsak, toplam ₺2.500 ucuza geliyor yanlış anlamadıysam. Değer mi bilemedim.
Ailemin upload hızına ihtiyacı yok TT'nin vereceği düşük upload bile yeterli olur.
@Blackraven, Türk Telekom'a veya Vodafone'a geçerseniz pişman olabilirsiniz ama iptal edemezsiniz. Apartman sakinlerinden bilgi almak en mantıklısı olacaktır. En azından nasıl hizmet verdiklerini öğrenirsiniz ve ona göre seçim yaparsınız.
Blackraven
Üstün
@Blackraven, Türk Telekom'a veya Vodafone'a geçerseniz pişman olabilirsiniz ama iptal edemezsiniz. Apartman sakinlerinden bilgi almak en mantıklısı olacaktır. En azından nasıl hizmet verdiklerini öğrenirsiniz ve ona göre seçim yaparsınız.
Apartman yeni ilk taşınan biziz.
Bilgi alabileceğiniz bir yer var mı? Yan apartman gibi.
Pisagor
Becerikli
Kesinlikle en öenli tavsiye bu. Kendi deneyimlerime de dayanarak söyleyebilirm ki maalesef bir servis sağlayıcının hizmet kalitesi her bölgede aynı olmayabiliyor.Bilgi alabileceğiniz bir yer var mı? Yan apartman gibi.
Blackraven
Üstün
Sanırım Türknet'i deneyeceğim. Anladığım kadarıyla 1 ay ücretsiz kullandıktan sonra 3 ay ₺399 kullanıp devamında 12 ay ödeyerek ₺599'den bağlatabiliyoruz.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-