D Dasi Çalışkan Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 11 13 Eylül 2025 #1 Merhaba, Türk Telekom kullanıyorum ve 25-30 gün sonra taahhüdüm bitecek. Turkcell'e geçme gibi bir düşüncem var, Türk Telekom'dan daha iyi olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2025
Merhaba, Türk Telekom kullanıyorum ve 25-30 gün sonra taahhüdüm bitecek. Turkcell'e geçme gibi bir düşüncem var, Türk Telekom'dan daha iyi olur mu?
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.066 Çözümler 9 Beğeniler 1.984 Yer İstanbul 13 Eylül 2025 #2 Türknet?
2 26226 Becerikli Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 228 Beğeniler 158 13 Eylül 2025 #3 Hepsi kıytırıkta altyapın neyse onu kullanmak daha iyi bir sorun olduğu zaman daha hızlı çözülür.
K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 13 Eylül 2025 #4 Oturduğum bölgede Turkcell çok iyi çalışıyor ve eski müşterilerine çok güzel kampanyalar yapıyor bence. Oturduğun bölgede altyapına göre bakabilirsin.
Oturduğum bölgede Turkcell çok iyi çalışıyor ve eski müşterilerine çok güzel kampanyalar yapıyor bence. Oturduğun bölgede altyapına göre bakabilirsin.
dex Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 519 Çözümler 8 Beğeniler 434 Yer Türkiye 13 Eylül 2025 #5 Sansüronline'dan bence uzak durun. Her sağlayıcının on numara hizmet sağladığı bölge(ler) oluyor. Benim bölgemde Türk Telekom sorunsuz hizmet veriyor. Geçecekseniz Türknet'e bakmanızı öneririm.
Sansüronline'dan bence uzak durun. Her sağlayıcının on numara hizmet sağladığı bölge(ler) oluyor. Benim bölgemde Türk Telekom sorunsuz hizmet veriyor. Geçecekseniz Türknet'e bakmanızı öneririm.
KS KS D Dasi Çalışkan Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 11 13 Eylül 2025 #6 xsharke dedi: Türknet? Genişletmek için tıkla... Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum.
xsharke dedi: Türknet? Genişletmek için tıkla... Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.066 Çözümler 9 Beğeniler 1.984 Yer İstanbul 13 Eylül 2025 #7 Dasi dedi: Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum. Genişletmek için tıkla... Anladım. İyi fiyat varsa Türk Telekom'dan devam edebilirsin. Olmadı Turkcell'e geç.
Dasi dedi: Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum. Genişletmek için tıkla... Anladım. İyi fiyat varsa Türk Telekom'dan devam edebilirsin. Olmadı Turkcell'e geç.
Liguori Yetkin Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.013 13 Eylül 2025 #8 Dasi dedi: Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum. Genişletmek için tıkla... TurkNet'te 12 ay sabit fiyatlı ve indirimli almanız mümkün. https://www.turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati Ayrıca davetiye kodu ile 1 ay ücretsiz kullanmanız da mümkün. Yani 12 ay için 11 ay sabit ödeyebilirsiniz.
Dasi dedi: Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum. Genişletmek için tıkla... TurkNet'te 12 ay sabit fiyatlı ve indirimli almanız mümkün. https://www.turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati Ayrıca davetiye kodu ile 1 ay ücretsiz kullanmanız da mümkün. Yani 12 ay için 11 ay sabit ödeyebilirsiniz.
KS KS D Dasi Çalışkan Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 11 13 Eylül 2025 #9 Ken Carson dedi: Oturduğum bölgede Turkcell çok iyi çalışıyor ve eski müşterilerine çok güzel kampanyalar yapıyor bence. Oturduğun bölgede altyapına göre bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım?
Ken Carson dedi: Oturduğum bölgede Turkcell çok iyi çalışıyor ve eski müşterilerine çok güzel kampanyalar yapıyor bence. Oturduğun bölgede altyapına göre bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Nereden bakacağım?
ToprakElgz Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 261 Çözümler 2 Beğeniler 104 13 Eylül 2025 #10 Dasi dedi: Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum. Genişletmek için tıkla... Türknete tek seferde 1-2 yıl ödenebiliyor.
Dasi dedi: Hocam bizim fiber altyapımız 100 megabitsel birde Türknet'de sabit fiyat yok, Diğer internet sağlayıcılarında 12 ay olarak yeniliyordum. Genişletmek için tıkla... Türknete tek seferde 1-2 yıl ödenebiliyor.